El Valldoreix FC empata amb cuer de la Segona Catalana i continua sense guanyar a casa

Els valldoreixencs només poden empatar a 2 amb el San Mauro després d’una mala primera part i només han aconseguit una victòria a casa en tota la temporada, a la jornada 3

El Valldoreix FC ha empatat aquest diumenge 2 de febrer, a la tarda, al Camp de futbol de Mira-sol davant el San Mauro, cuer de la classificació del grup 3 de la Segona Catalana.

Els verd-i-blancs han començat malament el partit i han anat de menys a més, per intentar aconseguir la victòria contra un equip que només ha guanyat 3 partits.

Mal balanç del Valldoreix a casa

Amb aquesta derrota el Valldoreix és 5è a la classificació amb 33 punts amb 9 victòries, 6 empats i 4 derrotes en 19 partits. Tot i això, segueix en la lluita per les primeres places perquè es a 6 punts del líder, el Sant Cugat FC amb 39 i a 4 del segon la UE Sitges amb 37.

El Valldoreix només ha aconseguit 1 victòria com a local, va ser en el partit corresponent a la jornada 3 davant el Molins de Rei per 3-2. Des d'aquell moment fins ara ha jugat 9 partits a casa en què ha aconseguit 1 victòria, 6 empats i ha perdut 2 partits.

La primera part dominada pel San Mauro

El cuer de la competició ha demostrat des del principi que ha anat al Camp de futbol de Mira-sol a competir el partit de tu a tu al Valldoreix. En el seu retorn a casa després de dos partits fora davant l'Unificación Bellvitge i l'Almeda, el Valldoreix ha tornat a trobar-se contra un equip de la part baixa de la taula com ja va ser en el seu últim partit com a local davant el Sant Joan Despí i que va acabar amb 0-1 per als visitants.

Més info: El Valldoreix FC perd el tercer partit de la temporada en la última jugada

El San Mauro, com el Sant Joan Despí, també s'ha mostrat valent i tot i ser cuer, a l'inici del partit ha estat millor que el Valldoreix. Des de l'inici ha volgut tenir el protagonisme de la pilota i anar darrere la pilota li ha costat al Valldoreix. Ja en els primers 10 minuts, els visitants han avisat amb dues ocasions clares, una d'elles al pal després d'una mala defensa del Valldoreix. El conjunt visitant ha pogut avançar-se perfectament en els primers instants d'un inici que ha estat molt intens.

A mesura que passaven els minuts, el conjunt visitant ha continuat insistint amb arribades de perill, amb un altre xut fregant el pal i un xut que ha tret sota pals un jugador del Valldoreix. Després de tants intents al minut 27, en un servei de falta un jugador del San Mauro ha rematat sol dins l'àrea i ha suposat el primer gol del partit.

A partir del gol els visitants han seguit dominant el partit i tenint ocasions per inclús ampliar el marcador davant un Valldoreix que no trobava opcions en atac.

Segona part amb final trepidant

A la segona part, el guió del partit ha canviat i qui el Valldoreix també ha agafat protagonisme en el partit. Conscients del desavantatge, els valldoreixencs ràpidament han començat a tenir ocasions per l'empat.

Durant tot el partit, els locals en molts moments han estat desencertats en la passada i això ha provocat que situacions clares d'atac no puguessin acabar en una jugada de perill.

Tot i això, a mesura que anaven avançant els minuts el Valldoreix ha crescut en el partit i el San Mauro a causa del cansament ha esperat més al darrere.

A partir del minut 60 el control del partit ha estat del Valldoreix que ha enviat, també una pilota al pal. Les ocasions han estat per al Valldoreix però no tan perilloses com les que ha tingut el San Mauro a la primera part.

Al minut 75 ha arribat un moment boig del partit. En el minut 75 el Valldoreix ha fet l'empat gràcies a una pilota que ha lluitat Jan Garcia-Planas i que ha recollit Alvaro Bretons que sol davant la porteria no ha fallat.

Amb l'empat, 3 minuts després el San Mauro ha fet el segon a la sortida d'un córner i el Valldoreix ha tornat a empatar el partit també en un córner que ha pogut rematar dins l'àrea Jacobo Fernández.

En els últims 10 minuts, els dos equips han buscat la porteria rival però qui ha tingut les ocasions més clares a la contra ha estat el San Mauro amb un Valldoreix que llençava pilotes a l'àrea i avançava la defensa per tal d'intentar buscar el gol de la victòria.

Al final, el Valldoreix no ha pogut empatar un partit que ha començat malament i en el que ha anat de menys a més.

Després del partit, l'entrenador del ValldoreixJose Andrés Vargas ha valorat el partit: La primera part ha sigut d'ells, han tingut bastantes arribades i ocasions i a nosaltres ens ha costat generar perill. A la segona part hem tingut la sort de fer un gol, però també l'hem buscat i abans hem tingut nosaltres ocasions. I després el partit s'ha trencat amb l'1-2 d'ells i l'empat nostres".

Sobre el rival ha volgut destacar que "han canviat d'entrenador aquesta setmana i han començat amb un ànim totalment diferent. Quan hi ha un canvi d'entrenador sempre hi ha una motivació nova".

I finalment ha parlat també sobre la dificultat de l'equip com a local: "Tothom sap que som el pitjor equip a casa i venen aquí sabent que tenen possibilitats de puntuar independentment de si estem adalt o no".

Propera jornada

En la jornada 20 el Valldoreix visita el camp del Molins de Rei, 8è classificat amb 29 punts i que fa 4 jornades que no guanya. El partit es disputarà el diumenge dia 9 de febrer a les 12 del matí.

Concert solidari pel càncer infanfantil. FOTO: Anna Bassa