El Valldoreix FC remunta un igualat derbi i trenca la seva mala ratxa

Els valldoreixencs capgiren el marcador a la segona part i s'emporten uns disputats 3 punts en el derbi santcugatenc de la 2a Catalana

El Valldoreix FC guanya per 1 a 2 a l'Atlètic Junior FC i s'enduu el derbi santcugatenc del grup 3 de 2a Catalana per sumar 3 punts importants que li serveixen trencar la seva mala dinàmica després de quatre partits seguits amb derrota. Els valldoreixencs remunten un gol incial de l'Atlètic Junior FC que ha dominat gran part del partit, però els visitants s'han mostrat més efectius de cara a porteria i tot i acabar amb un home menys han acabat guanyant el partit.

L'Atlètic Junior FC ha començat millor el partit i en els primers minuts s'ha fet amb el domini del joc, tancant al conjunt verd-i-blanc a la seva àrea. Amb això, Carlos Riera ha pogut fer el primer gol del derbi i avançar els d'Alberto Morales. Amb l'avantatge en el marcador, els locals s'han sentit més còmodes en el terreny de joc, però el Valldoreix FC també ha volgut dir la seva tot i que sense gaire èxit davant la bona defensa local.

A la segona part, ha estat el conjunt visitant qui ha començat amb més iniciativa i amb això ha pogut fer el gol de l'empat amb una diana d'Álvaro Bretons. Posteriorment, els locals han tornat a agafar el domini del joc, però Nicolás Olóndriz ha finalitzat un contraatac dels visitants per fer l'1 a 2. Finalment, tot i que el Valldoreix FC ha acabat amb 10 per l'expulsió de Jacobo Fernández ha pogut aguantar el resultat i endur-se els 3 punts.

Després del partit, l'entrenador de l'Atlètic Junior FC, Alberto Morales, ha analitzat el derbi: "Ha estat un partit molt competit, el Valldoreix FC té un joc molt directe i ho hem controlat molt bé a la primera part, però a la segona ells han convertit les dues ocasions que han tingut i al final hem estat molt a prop de l'empat, però no estem tenint poca sort de cara al gol. Estem en una mala dinàmica, el que hem de fer és seguir tenint la pilota i generar ocasions i els gols arribaran".

Per la seva banda, el tècnic dels valldoreixencs, José Andrés Vargas, s'ha mostrat molt satisfet pel triomf i per la reacció de l'equip: "A la primera part ells han sigut molt superiors i a la segona part hem sortit molt més concentrats, els jugadors han fet un molt bon treball. El mes de novembre per nosaltres ha estat molt dur, perquè no havíem guanyat cap partit, però havent guanyat el derbi ens emportem més que tres punts".

Amb aquest resultat, el Valldoreix FC se situa 9è amb 11 punts i l'Atlètic Junior FC es queda 14è i penúltim amb 7. La propera jornada els blau-i-negres visiten el camp de l'Espluguenc CF, el 12 de desembre a les 18:30 hores, mentre que els verd-i-blancs rebran com a local al filial de l'FC Santfeliuenc, també el diumenge 12 a les 18:00 hores.

L'Atlètic Junior FC colpeja primer

L'Atlètic Junior FC ha començat tenint més possessió de la pilota i tenint més presència en el partit i amb molt respecte per part dels dos equips per tal de no cometre errors, i, per tant, sense ocasions en ambdues àrees. Amb el pas dels minuts, el conjunt local s'ha anat fent dominador del partit i ha anat acostant-se cada vegada més a la porteria del Valldoreix FC, que s'ha tancat cada vegada més al seu camp. Amb això, els blau-i-negres han pogut fer el primer gol del partit. En una jugada per la banda dreta, Joan Garriga ha fet una centrada a l'àrea, un jugador local l'ha deixat passar i Carlos Riera, sol a la frontal ha marcat a plaer l'1 a 0 en la que ha estat la primera ocasió clara del matx.

Després d'això, el Valldoreix FC ha intentat pujar línies, però la defensa local ha estat molt atenta a les arribades dels visitants. El Valldoreix FC ha intentat combinar més tot i que sense gaire èxit i l'Atlètic Junior FC ha intentat sortir al contraatac. En una de les arribades, Víctor Barrionuevo ha realitzat una gona cursa cap a camp rival i la seva posterior centrada l'ha estat a punt de rematar David Bartumeus.

En els darrers minuts de la segona part, han estat els d'Alberto Morales qui han tingut les ocasions més clares, entre elles una de Carlos Riera per la part esquerra, en què el seu xut ras l'ha aturat Jordi Fuentes. Finalment, tot i que Adrian Gómez ha tingut el 2 a 0 en un xut que ha tret la defensa valldoreixenca sota pals, s'ha arribat al final dels primers 45 minuts amb 1 a 0 en el marcador.

El Valldoreix FC decideix el derbi a la 2a part

A la segona part, el Valldoreix FC ha començat amb més pressió a la porteria contrària en els primers instants i amb la intenció de també tenir la pilota. La pressió a camp rival ha ocasionat que els valldoreixencs tinguessin més pilota i han traslladat a l'Atlètic Junior FC al seu terreny i gràcies a això ha pogut empatar el derbi. Primer ha avisat amb un xut de falta de Josep Rafaels i en la segona arribada clara a la segona part dels valldoreixencs, el mateix Rafaels ha realitzat una centrada des de la banda dreta i amb un cop de cap, Álvaro Bretons ha igualat el marcador.

Amb l'empat en el marcador, l'Atlètic Junior FC ha tornat a agafar la iniciativa en el joc i la possessió de la pilota, però a excepció de dos serveis de córner dels locals, no ha ocasionat perill a la porteria del Valldoreix FC. Quan més domini estaven tenint els locals, després de la sortida d'un córner dels blau-i-negres, Jacobo Fernández ha muntat un contraatac en un 3 contra 1, ha combinat a l'esquerre per Marc Hervías i la seva centrada l'ha rematat al segon pal Nicolás Olóndriz per capgirar el marcador en el minut 70.

Posteriorment al gol, en una sortida de pilota dels blau-i-negres Jacobo Fernández ha realitzat una dura entrada i ha vist la vermella directa. Amb un home menys i l'avantatge en el marcador, el Valldoreix FC ha reculat i ha concedit terreny als locals. Amb això, els d'Alberto Morales han pogut gaudir d'una claríssima ocasió, en què Oriol Jariod ha enviat una pilota al travesser en un remat sol dins l'àrea. En els instants finals del matx, l'Atlètic Junior FC ho ha intentat de totes les maneres i s'ha bolcat a l'atac, però finalment el Valldoreix FC s'ha endut els 3 punts.