Victòria còmoda del Junior FC que manté la seva bona ratxa de resultats

Els blau-i-negres arriben a l'aturada de la competició en posicions de final a quatre després de guanyar per 5-0

El Junior FC s'ha endut la victòria davant el RC Jolaseta per un còmode 5-0 en l'11a jornada de la Divisió d'Honor Masculina, el diumenge 4 de desembre. Els blau-i-negres han sumat així la quarta victòria consecutiva i la sisena de la temporada per enfilar-se fins a la quarta posició a la taula. Oriol Bozal, Sergi Enrique i Arnau de Bruijn i Marc Perellón han estat els golejadors de l'equip santcugatenc.

El partit ha començat amb males sensacions pels locals que en els primers deu minuts s'han trobat amb dos penals córner en contra. Afortunadament pel Junior FC, primer Pablo Luna amb una gran aturada i després la manca de punteria de l'equip basc, han evitat que s'obrís el marcador. A partir d'aquí els blau-i-negres han anat apoderant-se del control i al quart d'hora de joc l'oportunitat ha estat seva. En una pilota morta al mig de l'àrea després del primer penal córner local, una rematada creuada buscant l'angle esquerre de la porteria se n'ha anat fregant el pal davant la sorpresa de mitja grada que per efecte òptic havia cantat gol. Ha estat el primer avís seriós de l'equip d'Oriol Torras.

El joc s'ha començat a focalitzar més en camp de l'equip basc que no podia sortir de camp propi davant del bon posicionament del Junior FC. A partir de bones accions individuals per la banda dreta d'Oriol Salvador i Bruno Font ha arribat el segon penal córner i aquesta vegada l'equip no l'ha desaprofitat. Després d'una bona finta per trobar l'espai, Oriol Bozal ha aixecat la pilota que ha entrat per l'escaire dret de la porteria visitant. Un golàs que ha servit per posar en avantatge els blau-i-negres.

Pablo Espino ha estat el següent en provar sort. Després d'una jugada magnífica de Bruno Font que ha acabat amb una obertura a la banda esquerra de l'atac, l'equip li ha fet arribar la pilota a Espino a l'interior de l'àrea. El jugador blau-i-negre s'ha pogut desfer de la marca rival, però la seva rematada s'ha topat amb les cames del porter en una acció claríssima per haver posat el 2-0. L'equip ho ha pogut lamentar i és que seguidament el RC Jolaseta a través de dues ràpides transicions podria haver empatat, però Luna s'ha mostrat molt solvent aturant les dues ocasions visitants.

A pocs minuts per arribar al descans el Junior FC s'ha tornat a aproximar amb perill cap a la porteria visitant. Arnau de Bruijn ha gaudit de dues bones ocasions que han estat el preludi del 2-0 obra de Sergi Enrique. De nou en un penal córner molt ben executat l'equip ha trobat Enrique prop de porteria que ha desviat la pilota per col·locar el 2-0 amb el que s'ha arribat al descans. Bona collita per un equip local que després d'uns primers minuts dubitatius, ha acabat dominant el primer temps.

Domini absolut per certificar la victòria

La segona meitat ha caigut en ritme i és que el nivell d'ocasions ha baixat dràsticament. Buscant un major control per no complicar-se el partit, els blau-i-negres han intentat elaborar més les accions ofensives sense prendre gaires riscos i buscant el tercer a través de possessions més llargues. Entre la defensa i algunes bones accions de Pablo Luna, l'equip tampoc patia gaire darrere.

A través de dos penals córner Guillem Muñoz podria haver eixamplat la diferència, però s'ha topat amb la bona estirada del porter visitant. A deu minuts del final, però, el partit continuava controlat per l'equip d'Oriol Torras, que mantenia la possessió de la pilota, estava ben posicionat en defensa i aprofitava petits espais que deixava l'equip de Getxo per crear perill al contraatac. Ha estat així com de Bruijn s'ha esmunyit de la defensa en una ràpida transició per la banda esquerra i no ha errat davant el porter per col·locar el 3-0 en el marcador.

A poc més de dos minuts pel final els blau-i-negres han marcat quart en un embolic a l'àrea visitant que ha acabat amb Marc Perellón refusant la pilota cap al fons de la porteria. Més tard, un contracop ha acabat amb un penal stroke convertit per de Bruijn per posar el definitiu 5-0. Un resultat fruit del bon joc local que després d'uns primers deu minuts a remolc de la intensitat visitant, ha pres el control del partit i s'ha mostrat clarament superior a l'equip basc.

El tècnic local s'ha mostrat content per la victòria i la reacció de l'equip en un partit que tampoc havia començat de la millor de les maneres: "Quan jugues aquests partits a casa pots tendir a relaxar-te i hem pecat una mica d’això. No hem estat bé durant els primers minuts, les sensacions no eren bones, però el gol ens ha ajudat a sentir-nos més còmodes dins del camp i quan hem fet el segon ens hem deixat anar i hem jugat com volíem”. Torras també ha destacat el bon moment de l'equip que ara enceta l'aturada de la competició "en el millor moment de la temporada".

L'equip no tornarà a disputar un partit fins al març, quan visitarà Madrid per enfrontar-se al Club de Campo, líder de la Lliga MGS i imbatut enguany. Però a l'espera del que succeixi amb el partit de menys que té l'Atletic de Terrassa, l'equip marxa de "vacances" en posició de final a quatre.