Primera victòria del DSV CV Sant Cugat davant un possible rival directe per la permanència

Les santcugatenques van guanyar 2 a 3 vers l'FC Cartagena Algar Surmenor, en un partit on podrien haver sumat els 3 punts

El DSV Club Voleibol Sant Cugat es va imposar, el dissabte 17 d'octubre, a l'FC Cartagena Algar Surmenor per un resultat de 2 a 3 i sumen els 2 primers punts de la temporada a Superlliga Ibredrola. Tot i això, les vermell-i-negres podrien haver sumat els 3 punts en joc, ja que es van avançar 0 a 2 en el marcador.

Les visitants van iniciar molt endollades en el primer set, tot i que uns errors precipitats van igualar el parcial, un primer set que finalment es van emportar les santcugatenques 25 a 27. En el segon, les vermell-i-negres van corregir els seus errors i es van adjudicar el set 20 a 25.

Amb l'avantatge de 0 a 2, les santcugatenques es van relaxar una mica i gràcies a això, el conjunt cartagener es va adjudicar el tercer set (25 a 22) i el quart set (25 a 23). Finalment, en el tie break, el DSV Club Voleibol Sant Cugat va recuperar les bones sensacions i va sentenciar el partit amb un 12 a 15.

Per a Rafa Ruiz, tècnic de les santcugatenques: "Vam iniciar el partit molt solides, tot i que se'ns va complicar una mica per alguns errors no forçats. Quan anàvem 0 a 2, ens vam relaxar i ens va costar tornar a trobar sensacions, sobretot en atac".

A més, l'entrenador assenyala la importància d'haver sumat 3 punts: "Podríem haver tancat el partit, però elles van defensar molt bé i nosaltres hem de millorar la nostra faceta ofensiva. Queda molt treball encara per realitzar, però tot i això, molt contents amb la victòria a domicili davant un rival directe per la permanència".

Amb tot, el conjunt santcugatenc se situa 10è, i fora de les posicions de descens amb un balanç de 2 punts de 9 possibles. El pròxim repte de les vermell-i-negres serà com a locals, el dissabte 24 d'octubre, davant del Feel Volley Alcobendas, 4t en la classificació amb 1 partit menys.