Victòria important de l'Olimpyc Floresta FS per mantenir-se colíder en la classificació

Els florestans han guanyat 1 a 2 al CEFS Rubí i es mantenen invictes en la 3a Divisió Nacional, amb 7 punts de 9 possibles

El masculí de l'Olimpyc Floresta FS s'ha adjudicat el derbi territorial davant el CEFS Rubí, diumenge 18 d'octubre, per un resultat d'1 a 2, gràcies a un doblet de Pau Ruiz. Amb la victòria, els florestans es mantenen invictes en la 3a Divisió Nacional i colideren la classificació del grup 3, juntament amb el Grups Arrahona FSC.

Durant l'enfrontament, l'Olimpyc Floresta FS ha tingut el control de la pilota, sobretot en la primera part del partit. Tanmateix, tot i les diferents ocasions de les quals han disposat, els florestans no han aconseguit obrir el marcador.

Ja en la 2a part, Pau Ruiz ha anotat la primera diana pel conjunt florestà, en el minut 5 i, tot i la igualtat viscuda en aquest segon parcial, Ruiz ha anotat de nou un gol a les acaballes del partit, el que suposava el 0 a 2. Finalment, el conjunt local ha marcat el gol de l'honor, quan restaven 4 segons pel xiulet final.

Per a Carlos Nicolás, tècnic del conjunt florestà: "És una victòria molt important, que ens ajuda a reforçar el treball realitzat des del principi de la temporada i ens marca que camí que hem de continuar. A més, ens donarà molta moral per lluitar per aquestes 3 primeres posicions que donen accés a la fase d'ascens".

A més, l'entrenador ha analitzat que la victòria els ajudarà de cara el pròxim partit: "Hem competit molt bé, així que molt content pels jugadors i pel club. El pròxim enfrontament serà davant el Pou Escorial, club candidat a assolir l'ascens, així que serà un partit molt competit". Amb tot, l'enfrontament serà el dissabte 24 d'octubre, a partir de les 18 hores, al camp de joc de l'Olimpyc Floresta FS.