VÍDEO I FOTOS: Companyonia i disbauxa en el primer dia del Cros Ciutat de Sant Cugat

La 23a edició d'aquesta cursa popular a la ciutat ha tornat amb novetats i amb il·lusió per part de la ciutat, amb una primera jornada festiva i amb molta afluència d'atletes

El Cros Ciutat de Sant Cugat ha tornat aquest cap de setmana 13 i 14 d'octubre i enguany ho fa per 23a vegada. Una cursa que l'any passat no es va poder celebrar al Parc de la Pollancreda a causa de la pandèmia per la Covid-19, però que aquest any ha tornat a la seva essència, amb una jornada que ha reunit gairebé la meitat dels inscrits, que han estat 4.118.

El 23è Cros Ciutat de Sant Cugat . Foto: Adrián Gómez

La 23a edició del Cros, organitzada per la Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET), ha arribat amb novetats i és que aquest any es torna a fer al parc i les sortides de les curses es fan per instituts i escoles. En la jornada de dissabte, que ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Mireia Ingla i el regidor d'Esports, Francesc Carol, el Parc de la Pollancreda ha rebut a molts atletes, acompanyats dels seus pares i mares, que han volgut participar en la tornada de forma gairebé normal d'aquesta cursa, tret de les mesures de seguretat com l'ús de la mascareta.

El tret de sortida del Cros Ciutat de Sant Cugat l'ha donat la Cursa Popular, amb la participació d'una cinquantena de persones, que han participat corrents, però uns també quants s'han animat a realitzar el circuit amb bicicleta. Seguidament ha estat el torn per a la categoria juvenil i per finalitzar també han realitzat la cursa les diferents escoles i instituts.

Els més petits, protagonistes del primer dia del Cros Ciutat de Sant Cugat. FOTO: Adrián Gómez.

Els més petits, protagonistes del primer dia del Cros Ciutat de Sant Cugat. FOTO: Adrián Gómez.

La celebració del Cros, comporta la pràctica de l'esport a l'aire lliure, però també la relació social i bon ambient, amb la trobada i la reunió amb amics i amigues d'altres escoles i instituts de la ciutat, incentivant la bona salut física i també relacional.

Amb això, Mireia Ingla, alcaldessa de Sant Cugat, es mostra satisfeta amb la tornada del Cros Ciutat de Sant Cugat: "És un bon símptoma de què tornem a la normalitat, de la qual en teníem ganes, tot i que no és una normalitat absoluta, però aquesta 23a edició la celebrem de forma molt especial, perquè l'any passat no es va poder fer i perquè el Cros és un símbol de la nostra ciutat. El Cros demostra que la ciutat, és una ciutat saludable i una de les maneres és practicar esport a l'aire lliure".

Amb tot, el Cros, que en guany s'ha dividit amb dos dies, es tancarà amb la jornada del diumenge 14, amb la participació de més escoles.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem