8 empreses que ofereixen els seus serveis a domicili a Sant Cugat

Alimentació, mascotes, salut, formació... coneix quins comerços i serveis et porten fins a casa els seus serveis

Durant aquests dies de confinament arran el Coronavirus diversos establiments i serveis de Sant Cugat han modificat horaris i maneres de fer per ajustar-se al màxim a les necessitats actuals, però amb les mateixes garanties de seguretat i higiene que sempre. Et mostrem alguns d'ells, la majoria amb servei a domicili:
 

Centre Auditiu Albert Martín Audiologia

Captura de pantalla 2020 03 20 a las 13.26.44


Amb la voluntat d'ajudar als seus pacients, el Centre Auditiu Albert Martín Audiologia ha posat en marxa una campanya per desplaçar-se fins als habitatges de les persones que no es puguin desplaçar i necessitin piles o tinguin una avaria en els audiòfons. Per contactar amb el centre es pot trucar al telèfon 608703434 o enviar un correu a consulta@audioconsultors.com.

Els professionals del centre, prenent totes les mesures de seguretat, serviran les piles a casa o aniran a buscar els audiòfons avariats i els repararan. I és que el Centre Auditiu Albert Martín Audiologia disposa de laboratori propi i poden reparar-lo i fer front a possibles incidències durant el confinament.

A més i amb l'objectiu d'ajudar als santcugatencs i santcugatenques, el centre Auditiu Albert Martín Audiologia, en col·laboració amb el Centre Sanitari Can Mora, donarà piles gratuïtes en cas d'emergència a totes les persones que facin servir audiòfons, siguin o no pacients del centre. Les piles es podran passar a buscar al mateix Centre Sanitari Can Mora, situat al carrer de Sant Jordi, 37.   

Captura de pantalla 2020 03 20 a las 16.10.26

Mans de Sant

WhatsApp Image 2020 03 20 at 14.22.28

 


El centre de fisioteràpia de Coll Favà, Mans de Sant com a establiment de caràcter sanitari i amb la voluntat d'ajudar durant el període que s'allargui l'alerta sanitària arran el Covid-19 realitzarà només atenció domiciliària i urgències.

Es podran concertar visites o serveis a domicili als números de telèfon935898316 o al 650057015.

 

logo mans de sant

 

Jardiland

Jardiland està especialitzada en plantes i mascotes FOTO: Cedida

 

Jardiland obre la secció d'animals i fa entregues a domicili en jardineria, animals i decoració! En aquesta situació extraordinària que estem vivint, primerament, Jardiland vol donar un missatge d'ànim a tothom. Conscients de la seva responsabilitat social estan implementant les mesures de seguretat i higiene dictaminades per les autoritats sanitàries per garantir la seguretat de clients i treballadors.
Si tens una mascota a casa, Jardiland Sant Cugat obre, només, la secció d'animals, de dilluns a dissabte, de les 10 a les 14 h, perquè puguis abastir-te d'alimentació pel teu animal de companyia i productes d'higiene.

A més i si necessites alguna planta o complements pel teu jardí o terrassa o algun tipus d'alimentació i higiene pels teus animals, Jardiland t'ho porta fins a casa teva casa. Només cal que facis la teva comanda al mail: info@jardiland.com. Per veure condicions pots consultar la web: www.jardiland.es. També a info@jardiland.com et podran informar dels estocs i la seva disponibilitat.

 

Captura de pantalla 2020 03 26 a las 10.09.33

 

Agora Sant Cugat International School

Unknown

 

Agora Sant Cugat International School continua la seva oferta educativa a través de classes a distància des de P0 fins a batxillerat. De fet el centre educatiu no ha parat la seva activitat des que es va iniciar el període de confinament. Mentre que els alumnes de preescolar gaudeixen de les classes a distància en el mateix moment o després, ja que les sessions queden gravades, els més grans continuen amb el mateix horari escolar, de les 8.45 a les 16.45 hores amb dos intermedis per esmorzar i dinar. 

L'experiència de l'escola santcugatenca prové d'altres centres educatius del mateix grup, Globeducate, que va iniciar aquestes sessions a distància a Milà, durant el confinament a Itàlia. L'Agora, que compta amb un equip docent d'àmplia trajectòria i professionalitat, ha desenvolupat una gran tasca per ajustar la formació al nou format a distància procurant transmetre la màxima sensació de calma i normalitat i acompanyar els alumnes en aquests moments. Un fet que les famílies estan agraïnt, ja que a través d'aquestes classes els alumnes i els pares afronten en millors condicions el confinament.

Paral·lelament a la formació continua, algunes extraescolars de l'escola com música i, sempre a elecció dels pares, també s'estan cursant a distància.

Captura de pantalla 2020 03 20 a las 11.58.44

 

Coock Slow Food Chicken

WhatsApp Image 2020 03 20 at 13.40.01

 

Coock Slow Food Chicken, l'establiment que defensa una nova manera de menjar, posa a disposició dels seus clients la seva carta elaborada a base de pollastre i altres ingredients de proximitat i una selecció de plats de la carta del restaurant Bodega Tomàs, amb la seva oferta de cuina catalana. A través de la seva web es podrà fer la comanda: pollastres rostitscanelons impressionants, unes croquetes espectaculars... i en la que també es podrà demanar vi, altres begudes i postres, i rebre-la casa de manera gratuïta

Durant aquest període d'alarma, Coock Slow Food Chicken obrirà de les 11 a les 16h i de les 19 a 23.30h. L'establiment garanteix el contacte 0, ja que la comanda i el pagament es fa a través de la web i es deixa a la porta del client amb totes les garanties d'higiene i seguretat.

Podeu contactar-hi a www.coocksantcugat.com, i al telèfon 93.398.17.58.

 

Captura de pantalla 2020 03 20 a las 11.01.40

 
 

Fet a la llenya

Interior de Fet a la Llenya FOTO: Cedida

 

Fet a la llenya, l'establiment especialitzat en plats preparats per emportar, continua obert durant aquests dies d'excepcionalitat i confinament amb un horari diferent. El nou horari de l'establiment serà de dijous a diumenge de les 11 a les 15 hores a porta tancada.

Els encàrrecs es poden demanar al número de telèfon: 935 184 215. Les comandes es podran passar a recollir a la botiga i també es podrà anar a comprar directament, mantenint les mesures de seguretat, pagant a través del caixer autòmatic o amb targeta de crèdit i entrant a la botiga d'un en un.

Fet a la llenya, compta amb dos locals situats a escassos metres l'un de l'altre i en ple centre de la ciutat, el del carrer de Sant Bonaventura, 11 on es cuinen els pollastres a l'ast amb llenya d'alzina i s'elaboren tots els plats preparats, i el del carrer de Xerric, 5, on es poden anar a buscar els encarrecs i comprar.

Fet a la llenya L

 

Don Canino

iStock 1022628396

 

Don Canino l'establiment que s'encarrega de cuidar les nostres mascotes, continuarà obert durant aquests dies de confinament amb un horari diferent. El nou horari temporal de l'establiment situat a l'avinguda de la Via Augusta romandrà obert de 10 h a 18 h i l'establiment situat a Mirasol Centre estarà obert de 10 h a 19 h. Els dos establiments obriran de dilluns a divendres i els dissabtes de 9 a 15h.

Podreu realitzar les vostres comandes a domicili, trucant al telèfon 935 764 030, i seran enviades per una empresa de transport. Ofereixen els mateixos productes amb excepcionalitats, com el servei de consultes i el servei que perruqueria que romandrà tancat.

Don canino L

 

Carnisseries Sagarra

Captura de pantalla 2020 03 20 a las 14.09.22

 

Carnisseries Sagarra, que ofereix carn d'alta qualitat als santcugatencs des de l'any 1960, continua amb el seus servei a domicili i en els seus establiments de dilluns a dissabte de 8 h a 14 h i a les tardes de dimarts a divendres de 17 h a 19:30 h. Podreu fer la comanda a través del telèfon 936 75 37 77 en horari de botiga, per correu electrònic info@csagarra.com  i podeu fer comandes a través de la seva botiga en línia www.csagarra.com.

Les entregues a domicili es fan durant el matí, per tant si necessites el producte el mateix dia, és necessari fer la comanda al més aviat possible, si no la comanda serà enviada l'endemà. Podreu pagar tant en metàl·lic com targeta, o transferència.

 

logo sagarra

 

 

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem