L'Ajuntament orientarà a autònoms, comerços i microempreses per afrontar les despeses

L'Ajuntament donarà informació sobre les mesures econòmiques i socials aprovades a autònoms, comerços i microempreses amb seu a Sant Cugat amb l'objectiu de fer front a la gestió econòmica

L'Ajuntament de Sant Cugat posarà a disposició d'autònoms, comerços i microempreses un servei d'assessorament per fer front a l'impacte econòmic d'aquests durant el confinament del coronavirus. D'aquesta manera, els afectats podran rebre una atenció personalitzada on se'ls informarà, orientarà i donarà suport en la gestió de totes les mesures que s'han fet públiques a escala local, autonòmica i estatal.

Amb la intenció de donar suport a autònoms, comerços i microempreses, l'Oficina d'Atenció a l'Empresa atendrà i resoldrà dubtes com l'ajornament de tributs, els ajuts per a autònoms de la Generalitat de Catalunya o la prestació extraordinària per cessament d'activitat. Els interessats hauran de posar-se en contacte a través del formulari web o per correu electrònic a: oae@santcugat.cat.

D'altra banda, moltes microempreses del municipi es veuen amb l'obligació de sol·licitar Expedients de Regulació Temporals d'Ocupació (ERTO) per pal·liar les despeses durant aquest estat d'alarma. És per això que l'Oficina d'Atenció a l'Empresa tramitarà els expedients per tal de recuperar l'activitat laboral i assegurar els llocs de feina a autònoms i microempreses (menys de 10 treballadors) amb seu al municipi.

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat

 

Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.

Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.

  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Sant Cugat i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 850 388 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic
  • També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat.
  • I cada divendres als carrers de Sant Cugat en format paper
 
 
Comentaris

Destaquem