contingut promocionat
Ortodoncia sant cugat L

 

 

La clínica especialitzada en ortodòncia

Normalment anem directament al “dentista” sense valorar si el doctor que ens atendrà està especialitzat en el problema o malaltia que patim

Quan anem al metge solem buscar un especialista: dermatòleg, oftalmòleg, pediatre, endocrí, traumatòleg. Però pel que fa a l’odontologia, normalment anem directament al “dentista” sense valorar si el doctor que ens atendrà està especialitzat en el problema o malaltia que patim.

No és el mateix tenir una malaltia a les genives que tenir una càries, sentir dolor en l’articulació temporomandibular que tenir un problema de mossegada, necessitar l’extracció d’un queixal del seny que voler millorar l’estètica del nostre somriure.

Sabent això, els doctors Fernando de la Iglesia i Oriol Quevedo, dedicats exclusivament a l’ortodòncia des de fa més de 15 anys, van obrir a la nostra vila Ortodoncia Sant Cugat com a clínica especialitzada en tots els vessants de l’ortodòncia. A banda de llicenciats en odontologia, són màsters universitaris en ortodòncia i ortopèdia dentomaxil·lofacial.

Veritables especialistes en ortodòncia lingual invisible, en casos complexos o problemes esquelètics, en ortodòncia plàstica invisible amb alineadors (Invisalign), en tractament ortopèdic de nens en edats primerenques...

Tot l’equip, doctors, auxiliars, infermeres i higienistes, està especialitzat en ortodòncia. Això és el que permet que sempre, de dilluns a divendres, hi hagi un professional al servei de cada pacient. Per descomptat, tant per a nens com per a adults.

A part de l’excel·lència en el resultat del tractament, se cerca la màxima confortabilitat dels pacients. La clínica està dissenyada i construïda específicament per a la pràctica de l’ortodòncia i té els processos principals totalment digitalitzats.

Per això Ortodoncia Sant Cugat no és una clínica dental, sinó la clínica d’ortodòncia on tot gira al voltant del pacient, dels tractaments dels problemes de mossegada i de la construcció de somriures.

 
Comentaris

Destaquem