contingut promocionat
estherBosch

 

Comença a ballar amb els millors professionals

Tens ganes de ballar?

Esther Bosch ha obert la seva segona escola de dansa, la primera està ubicada a Barcelona, i ara també podem gaudir-la a Sant Cugat. Compta amb grans professionals instruïts per les millors escoles de dansa, que imparteixen classes de zumbajazz, videoclip, sevillanes, líric, entre altres modalitats. Dirigit a totes les edats des dels 4 anys. Cada classe va dirigida a cada edat, informa't que classes pots realitzar i en què horaris són els més idonis per a tu i els teus, a la seva web o adreçant-te a les seves instal·lacions.

A més els divendres a la tarda, t'ofereixen llogar una sala per poder realitzar una festa diferent o una classe personalitzada.

També compten amb un servei personalitzat per a moments especials com un aniversari, unes noces, ... Ells t'ajudaran a fer una coreografia única i diferent perquè puguis deixar-los sorpresos.

No dubtis a visitar les seves instal·lacions situades a Mira-sol Centre o en la seva pàgina web, on t'assessoraran i t'informaran de tots els serveis que ofereixen.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem