El comerç de Sant Cugat organitza una jornada festiva per encetar les rebaixes

Les botigues oferiran grans descomptes i s'instal·laran carpes a la plaça d'Octavià

Sant Cugat Comerç organitza la jornada Retrobament i rebaixes per donar el tret de sortida a les rebaixes d'estiu i dinamitzar el comerç santcugatenc, en una situació delicada després de la crisi del coronavirus. La cita és aquest dissabte 4 de juliol i des de l'associació comercial busquen el suport de tota la ciutadania per tirar endavant.

Durant tot el dia els establiments oferiran grans descomptes per incentivar el consum. A més, la jornada festiva també tindrà presència al carrer, amb diferents carpes situades a la plaça d'Octavià. Sant Cugat Comerç fa una crida a la participació dels santcugatencs, tot seguint les mesures de seguretat i prevenció.

 

Més info: Sant Cugat engega una campanya de suport al comerç local

‘El gran objectiu de la jornada és que la ciutadania de Sant Cugat es retrobi de nou amb el comerç de la ciutat, que ha estat un dels sectors més afectats per la crisi sanitària’ assenyala Aïda Fernández, presidenta de Sant Cugat Comerç, que afegeix que ‘ara més que mai, necessitem el recolzament de tota la ciutat’.

 

Des de l’associació recorden a tots els clients passar la targeta ‘Sant Cugat a la Butxaca’ durant la jornada, per acumular punts i bescanviar-los pels premis que ofereixen cadascun dels establiments on habitualment realitzen les seves compres.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem