Prepara't per l'estiu

Ara que ja arriba el bon temps, és el moment de cuidar-se i preparar el cos per lluir-lo sense vergonyes

A Sant Cugat hi ha un munt de llocs que tenen ganes de fer-te sentir millor amb el teu cos i ajudar-te a treure’n el màxim partit. Per això mateix, el TOT Sant Cugat et mostra una selecció de serveis a la nostra ciutat, perquè et posis a punt per aquest estiu.

No deixis que se’t tiri el temps a sobre i comença a preparar-te per aquest estiu. I recorda: tot això ho fas per gaudir-lo al màxim!

Bé de preu, ràpid i ben fet

Perruqueria de qualitat a preus baixos. FOTO: Cedida

Activity. Amb un preu sense competència a la ciutat de Sant Cugat, el millor que ofereixen és un servei de gran qualitat. No cal demanar hora: només has d’anar a la perruqueria i agafar el teu torn. Un bon servei a un molt bon preu.

Circuit d'aparatologia

Circuits d'aparatologia fets a mida. FOTO: Cedida

Opium. Prepara el teu cos per a l’estiu amb els aparells i tècniques més moderns. A Opium estudien cada cas, en fan una valoració curosa i proposen un circuit personalitzat per a cada cas combinant les tècniques Indiba, LPC, làser lipolític, pressoteràpia...

Guapes per dins i per fora

Classes de ball per cuidar-se. FOTO: Cedida

Hoop Dancefit. Classes originals i divertides per a dones de Cabaret, Sexy Burlesque, Musicals, Videoclipping, Ballet Barre... Per fer exercici i carregar-te d’energia. Encara estàs a temps de posar-te en forma abans de l’estiu.

Perfecciona el teu somriure

Somriures d'enveja. FOTO: Cedida

QMedical. Retoca la teva dentadura per tenir un somriure immillorable: gràcies al disseny digital del teu somriure, a QMedical et faran somriure com mai. A més a més, són especialistes en el tractament de la fòbia dental i odontologia general.

Oblida't dels pèls aquest estiu

Gaudeix de l'estiu sense pèls. FOTO: Cedida

Pelostop. Aquesta primavera, posa't a punt per a l'estiu. Depilació làser de mitges cames + engonals o aixelles, o pit + aixelles o la base de la barba per 59 € per sessió (pack de 5). Llueix el teu cos sense temors a la platja, a la piscina...

Troba aquí tots els contactes

Més informació
 
Comentaris

Destaquem