contingut promocionat
arbrecercleweb

 

 

L'escola d'idiomes que s'apropa a tu

Idiomes tant per adults com per a nens i joves

MaB Languages és una escola que dóna resposta a la formació de llengües estrangeres tant a nens, com a joves i adults, d'una manera efectiva gràcies a l'experiència i formació de l'equip.

Donen suport a les escoles per a nens d'infantil, primària o secundària. Ofereix classes extraescolars d'idiomes a partir de les 12.00 de dilluns a divendres. Les classes són de 10 participants per a nens d'infantil i primària i secundària fins a 12 participants, els grups reduïts ajuden a incentivar a implicació dels alumnes i fer possible atendre els diferents estils d'aprenentatge. D'aquesta manera, aconseguim que els participants adquireixin nous coneixements interarticulars, sent la llengua estrangera l'eina de comunicació i expressió.

També donen servei integral a les empreses: classes particulars o en grup, traduccions oficials, interpretació, assessorament lingüístic per exemple preparacions de presentacions, correspondència..., etc. Les classes en grup també tenen un màxim de 10 participants per classe, perquè sigui més proper i els alumnes tinguin un ensenyament més proper.

Ja no tens excusa, MAB Languages és la teva solució per aprendre.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem