contingut promocionat
Centre Dental Francesc Macià

Logopèdia i ortodòncia

ESPAI PUBLICITARI. El 75% del nens en creixement tenen maloclusió i desenvolupament facial incorrecte

Les investigacions han demostrat que diversos hàbits miofuncionals incorrectes com la respiració oral, la deglució atípica, la interposició lingual o la succió digital són les verdaderes causes de la maloclusió.

Aquests hàbits limiten el desenvolupament craneofacial del nen, la qual cosa deriva en problemes ortodòncics de maloclusió i apinyament dental. De la mateixa manera que si corregim la maloclusió amb ortodòncia però no corregim els hàbits ens podem trobar que, en treure l’ortodòncia les dents es tornin a apinyar, especialment si no es fan servir correctament les contencions.

Com corregir aquests problemes

Al Centre Dental Francesc Macià combinem la logopèdia i l’ortodòncia interceptiva per corregir aquests hàbits mitjançant una teràpia de reeducació miofuncional.

La clau del tractament és corregir la posició i la funció de la llengua, aconseguir una correcta respiració nasal i entrenar la musculatura oral perquè funcioni correctament. Això permet un correcte desenvolupament dels maxil·lars i una millor alineació de les dents, a més d’una correcció dental molt més estable i natural.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem