Participa en la iniciativa 'Aparadors que parlen'

Les frases, que s'exhibiran als aparadors dels comerços participants, hauran de tenir una temàtica dedicada al comerç

Sant Cugat ha posat en marxa la primera edició de la campanya Aparadors que parlen. La iniciativa té per objectiu apropar la cultura al comerç de la ciutat i dinamitzar l'activitat comercial al municipi. Una proposta que es farà a través de les frases que els escriptors, periodistes i altres personatges de la societat civil santcugatenca facin arribar als comerços.

Les frases, que s'exhibiran amb vinils als aparadors dels comerços participants, hauran de tenir una temàtica dedicada al comerç, i hauran de ser textos motivadors en l'àmbit personal i professional. D'aquesta manera els aparadors dels establiments associats es guarniran amb les frases i dites dels santcugatencs i santcugatenques. 

 

L'acció servirà per guarnir els aparadors de la ciutat durant la setmana de Sant Jordi, que se celebrarà quan es reprogrami la tradicional festivitat del llibre i la rosa, presumiblement algunes setmanes més tard a conseqüència de la crisi del coronavirus.

 


Com participar a Aparadors que parlen

Per participar en aquesta campanya s'hauran de presentar frases que no podran superar els 100 caràcters, ni contenir temàtica política, ni discriminatòria per raó de sexe, raça, orígens ètnics, socials, o de religió. La data límit per presentar les frases serà el pròxim dimarts 23 d'abril, al mail: info@santcugatcomerc.cat, indicant les dades de l'autor/a i telèfon.

Aparadors que parlen està organitzat per l'associació Sant Cugat Comerç en col·laboració amb el TOT Sant Cugat i el suport de l'Ajuntament de Sant Cugat, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

 

 
Comentaris

Destaquem