Per al Dia del Pare, regala cerveses

ESPAI PUBLICITARI. Celebra el Dia del Pare amb un bon regal per a ell

El 19 de març, per Sant Josep, se celebra el Dia del Pare, un dia en què és típic fer-los un regal. Si aquest any no saps què regalar, una bona opcio és un lot de cerveses Ilda's, produïdes al Restaurant Xarlot a Sant Cugat.

És una bona manera d'aconseguir que el pare es retrobi amb el sabor de la cervesa artesana més autèntica i, si és amb un toc santcugatenc, encara molt millor. Ilda's t'ofereix diverses opcions perquè puguis escollir el que més li agradarà:

  • Un pack de 4 cerveses Ilda's (Mat, Ross, Clot i Tor), 2 gots de cervesa i 2 sotagots; tot això presentat en una caixa de fusta. Preu: 14 €
  • Un pack de 4 cerveses Ilda's (Mat, Ross, Clot i Tor) i 2 gots de cervesa; tot això presentat en una caixa de cartró. Preu: 10 €
  • Una cervesa Ilda's (a escollir entre les quatre varietats) de 0.75 L en una ampolla reciclable. Preu: 5 €

Pots trobar aquests lots als restaurants Matilda i Xarlot. I no t'oblidis de desitjar-li... Feliç Dia del Pare!

Més sobre la microcerveseria

Des de ja fa més d'1 any, Àlex Ros va instal·lar al restaurant Xarlot una microverseria per produir la seva beguda. Aquesta producció es pot degustar tant a casa, amb ampolles reaprofitables, com als diversos restaurants del grup Xarlot, sempre combinada amb els plats de la carta per aconseguir un bon maridatge.

El maridatge de les cerveses artesanes del grup Xarlot (tant Ilda’s, de producció pròpia, com la resta de cerveses artesanes de producció nacional i internacional) serà encara més ajustat i es podran assaborir millor els sabors de cada cervesa. Mira el vídeo per descobrir la microcerveseria per dins.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem