Els pollastres rostits gurmet arriben a Sant Cugat de la mà de Coock

Eduard Tomàs, xef i propietari de Bodega Tomàs, ha obert aquest nou establiment al municipi, amb el pollastre gurmet com a protagonista

Els santcugatencs i santcugatenques ja poden gaudir del pollastre rostit gurmet, amb l'obertura de Coock, un establiment que busca apropar l'onada que té aquest producte en altres indrets, acompanyant-la amb l'expertesa del xef Eduard Tomàs, propietari de Bodega Tomàs, en la cuina tradicional i aportant receptes com els macarrons de l'àvia amb ragú de pollastre o els canelons trufats d'en Robert.

Un pollastre rostit gurmet de Coock. FOTO: Yves Dimant

Un pollastre rostit gurmet de Coock. FOTO: Yves Dimant

El restaurant s'ubica al carrer de Josefina Mascareñas 15, i obre dimarts i dimecres de 19.30 h a 23 h, i de dijous a diumenge de 12.30 h a 15.30 h i de 19.30 h a 23 h. A més, també ofereix servei de take away.

Interior del nou establiment, Coock. FOTO: Yves Dimant

Interior del nou establiment, Coock. FOTO: Yves Dimant

 

 
Comentaris

Destaquem