contingut promocionat
Lubesa

 

 

Protegeix els teus mobles de jardí amb aquestes idees

Les inclemències meteorològiques afecten el mobiliari que tenim al jardí pel que és convenient protegir-lo

L’arribada de les pluges s’inicia coincidint amb la tardor. Aquestes inclemències meteorològiques afecten de manera negativa el mobiliari que tenim a l’exterior, pel que és convenient protegir-los del desgast que produeix l’aigua, el fred i la intempèrie. Depenent del tipus de mobles que tenim a la terrassa o jardí i de si estan sota un porxo o no, és important dotar-nos de certs elements per assegurar la seva durabilitat. A Lubesa podem trobar tota mena d’articles per salvaguardar els elements exteriors de cara a la pròxima primavera i estiu i a preus molt ajustats, de manera que una petita inversió et farà allargar la vida del teu mobiliari.

Lubesa, que compta amb una pàgina web a www.lubesa.com per poder fer compres online i una botiga al sector de Can Calopa per fer les compres manera presencial, disposa d’un ampli catàleg de materials de protecció. Des de tendals, a fundes protectores per a cadires, sofàs, barbacoes, gandula, taules i tot tipus de mobles exteriors i també lones, pèrgoles, cobertors de piscines i baguls d’emmagatzematge, entre d’altres. A més, a Lubesa compten amb un personal format i experimentat per assessorar-te i seleccionar tot allò que necessites no només en articles de jardineria, sinó també amb material de ferreteria, bricolatge i construcció i amb aquelles marques de prestigi.

Un cobertor de piscines FOTO: Cedida

Un cobertor de piscines FOTO: Cedida

Més de 2.000 m² de producte

I és que Lubesa té 100 m² d’exposició permanent i més de 2.000 m² de magatzem. El centre disposa d’un gran catàleg de producte a preus molt ajustats per a particulars i professionals i obre de dilluns a divendres de les 8 a 14 h i de les 15 a 18 h.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem