Recupera les factures impagades amb 5 reclamacions

ESPAI PUBLICITARI. Una corredoria d'assegurances diferent

Recuperar els impagaments pot ser més fàcil del que ens pensem. La corredoria d'assegurances Alertis Brok està especialitzada en aconseguir que els empresaris, autònoms o comerciants aconsegueixen els diners que donaven per perduts.

Amb cinc reclamacions de factures impagades per via amistosa i/o judicial, Alertis Brok aconsegueix que els seus clients recuperin la quantitat que se'ls devia.

A més, amb una llarga trajectòria dins el món de les assegurances Alertis Brok compta amb un gran equip de professionals especialitzats en les diverses branques.



Així, pot donar un servei integral on podreu trobar assegurances de vida, de salut, de llar i fins i tot de motor i bicis. La de bicis, inclou responsabilitat civil, protecció jurídica i assistència en viatges.



Alertis Brok treballa amb les principals companyies del món assegurador en l'àmbit nacional i fins i tot internacional. A més, és soci de l'associació de mediadors, convertint-se en un gran assessor i donant un ampli ventall de beneficis per als seus clients.


Sens dubte, una gran opció per aquells que vulgueu obtenir una bona assegurança amb la confiança de saber que un gran equip està al darrere.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem