Sushi artesà fet al moment

ESPAI PUBLICITARI. A Oishi ofereixen el servei a domicili gratuït per a comandes superiors als 20 euros

Amb obrador propi, el nou Oishi s’està consolidant com una bona alternativa de sushi fresc i de qualitat per endur-se a casa o a la feina. La fusió de productes mediterranis que es combina amb una elaboració cuidada i innovadora manté un bon equilibri entre la cuina japonesa i la cuina més nostra.

 

Destinat a un públic també familiar, a Oishi us ofereixen opcions pensant en tota la família com el pack “Mitingu” amb 48 unitats i, entre altres, amb una ampolla de vi especial per maridar amb el sushi i una sorpresa per als més menuts. Per a sopars romàntics, teniu el “Ni tu ni jo” amb 30 unitats.

 

I per a aquestes festes, el “Christmas pack” amb 50 peces és una bona opció per als que volen sortir-se una mica dels menjars tradicionals. Amanides, gyozas, fideus yakisoba, makis, niguiris, uramakis (no us perdeu el de tonyina picant o el de pollastre amb ceba cruixent), especialitats com els gunkan”, els sashimis, els tàrtars i unes selectes postres faran que la vostra tria tingui molt èxit. Que vagi de gust!

A Oishi combinen productes de la cuina mediterrània amb la cuina japonesa. FOTO: Lali Puig
Més informació
 
Comentaris

Destaquem