Una casa que combina a la perfecció l’interior i l’exterior

ESPAI PUBLICITARI. En aquesta casa, gaudir de la vida en família serà molt fàcil

T’imagines viure en una casa singular a tocar del Golf de Sant Cugat i ben a prop del centre? És una bona manera de combinar la practicitat de tenir tots els serveis a mà amb la tranquil·litat de viure en una de les millors zones residencials de la ciutat. Coldwell ofereix aquest casa amb tanta personalitat al Golf, com una bona opció de compra per a famílies.

La vida en aquesta casa serà tan agradable a l’interior com a l’exterior. La distribució de l’interior permet una perfecta organització familiar, mentre que el gran jardí es mostra com un espai apte per a tota mena de trobades, celebracions, jocs infantils...

Cuidant fins al més mínim detall, la casa va ser reformada l’any 2007 i compta amb terres de parquet, aire condicionat, calefacció a gas amb caldera Viessman amb acumulador d’aigua...

Tres plantes funcionals

El gran saló és un espai perfecte per a trobades familiars FOTO: Cedida

A la primera planta, a peu de carrer, trobem un gran saló menjador en dos nivells amb xemeneia, una habitació (que pot ser utilitzada com a despatx), un bany de cortesia i una habitació suite. En aquest pis també hi ha una gran cuina office amb rebost i pàrquing interior per a dos cotxes, a banda d’un ampli pàrquing exterior.

A la segona planta hi ha tres habitacions suite (dues d’elles amb sortida a una terrassa de 16 m2 i un gran armari encastat. A la tercera planta, les golfes han estat convertides en una habitació amb bany propi i una zona de televisió i jocs, un despatx i molt espai per a l’emmagatzematge.

El caramel de la casa

Tothom voldrà sortir al jardí de casa FOTO: Cedida

El jardí és, sens dubte, un dels punts forts de la casa. Compta amb un traster/pàrquing cobert per a dos cotxes. La gran piscina d’aigua salina serà la delícia de grans i petits, i l’ampli espai restant farà que el jardí sigui una part important de la casa. També s’hi troben dues casetes per a eines, sala de màquines de la piscina i una gran barbacoa, ideal per a trobades i celebracions.

Fitxa tècncia

Superfície de la casa: 418 m2

Terreny: 665 m2

Habitacions: 6

Banys: 5

Preu de venda: 1.285.000 €

Més informació
 
Comentaris

Destaquem