Vitaldent, un espai per garantir la salut bucodental

ESPAI PUBLICITARI. A Vitaldent t'assessoraran amb total sinceritat sobre el millor tractament

Mantenir una bona salut bucodental és més important del que ens pensem. Sovint les complicacions en les nostres peces dentals o genives ens poden dur més complicacions de les que ens pensem en altres parts del cos, com per exemple, el sistema digestiu, que es ressent de les molèsties de la boca.

Per això mateix, és tan important fer una bona prevenció i anar sovint al dentista. A Vitaldent, treballen sota aquest valor com a aspecte principal del seu dia a dia, amb l'objectiu d'anticipar-se a qualsevol problema i que tothom pugui gaudir d'un somriure saludable i sa. 

A Vitaldent a més, compten amb instal·lacions i maquinària d'última generació per tal de poder desenvolupar de la millor manera possible els tractaments i garantir resultats òptims. A Vitaldent són especialistes en implantologia, pròtesis, ortodòncia, estètica, periodòncia i endodòncia. 

El seu equip de professionals us atendran amb total sinceritat sobre el tractament que millor s'adequa a les teves necessitats. A més, et posaran totes les necessitats a l'hora de fer els pagaments, finançant fins a 60 mesos sense interessos. Entre el 15 i el 21 d'agost Vitaldent Sant Cugat estarà tancat per manteniment del centre.  

Més informació
 
Comentaris

Destaquem