Viure en una zona exclusiva

Viure en una zona exclusiva i gaudir de la ciutat és una demanda cada vegada més recorrent

Si per una cosa es caracteritza Sant Cugat és per les seves zones residencials exclusives. Al costat de Collserola i ben comunicada, aquesta ciutat es caracteritza per combinar natura amb usabilitat per a les famílies.

És el lloc ideal per a aquells que volen combinar els avantatges de viure en una casa amb els avantatges de viure en una ciutat amb tota mena de serveis. Amat Immobiliaris presenta a continuació una selecció de quatre cases que destaquen per la seva ubicació exclusiva i pel luxe.

L’equip d’Amat Immobiliaris t’ajudarà a escollir la millor casa per a tu i els teus en les zones exclusives de la ciutat.

Zona molt tranquil·la

Casa unifamiliar a Valldoreix FOTO: Cedida

Aquesta casa situada a Valldoreix és ideal per aprofitar l’interior (ben distribuït en 3 plantes) i l’exterior, un ampli jardí amb piscina i barbacoa. Aquesta casa serà la delícia de tota la família.

Característiques: Valldoreix - La Fargueta. Casa unifamiliar de 3 plantes. Amplis espais, molta llum i bona distribució. Jardí amb reg automàtic, piscina i barbacoa. Zona tranquil·la i ben comunicada. Preu de venda: 1.395.000 €.

El luxe també és al centre

Casa cantoner amb bones vistes al centre FOTO: Cedida

Aquesta casa cantonera és un oasi al mig de la ciutat. Amb vistes al Tibidabo i al golf de Sant Cugat és una bona proposta per als que els agraden els interiors ben arreglats i organitzats.

Característiques: Centre. Casa cantonera amb vistes al Tibidabo i al golf. 3 plantes: sala de jocs, celler, despatx, saló-menjador amb llar de foc, cuina office, rebost... Jardí amb piscina d’aigua salina, porxo i zona barbacoa. Aparcament per a 3 cotxes. Calefacció per terra, aire condicionat al saló, persianes automàtiques oscil·lobatents, reg automàtic i alarma. Preu de venda: 1.480.000 €.

Zona residencial

Dúplex en zona comunitària al centre FOTO: Cedida

Combinar els avantatges d’una casa unifamiliar amb els d’un pis és una opció molt escollida entre les famílies. Les zones comunitàries permeten compartir estones amb veïns i amics, mentre que l’interior de la casa es converteix en un espai privat.

Característiques: Centre. Dúplex planta baixa de 234 m2 amb zona comunitària. 6 habitacions i 3 places de pàrquing. Preu de venda: 1.150.000 €.

Petits detalls únics

Els detalls fan diferents les cases FOTO: Cedida

Aquesta casa unifamiliar situada a la zona de Can Trabal destaca per la seva confortabilitat però, sobretot, per la seva acollida, estètica avantguardista i prestacions d’última generació.  I és que si una cosa fa única una llar és la seva personalitat: com més pròpia i forta sigui, més dirà dels seus propietaris.

Característiques: Can Trabal. Casa de 466 m2 en parcel·la de 519 m2. 6 habitacions, 5 banys, saló-menjador amb xemeneia, cuina-office. Ascensor, gimnàs, sauna, piscina d’aigua salina, jacuzzi, pàrquing per a 3 vehicles. Preu de veda: 1.780.000 €.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem