contingut promocionat
Logo El Xic de les Taronges

 

 

El Xic de les Taronges torna a repartir taronges a Sant Cugat directament des de València

Després del període d’aturada per la pandèmia de la COVID-19, reprèn el repartiment a la ciutat

El Xic de les Taronges és una empresa familiar amb camps a Carcaixent (València) que torna a repartir cada dimecres els seus cítrics (taronges, mandarines, llimones i aranges) a Sant Cugat sense intermediaris.

Cullen la fruita cada dimarts perquè arribi al consumidor l’endemà ben fresca i sense passar per períodes d’emmagatzematge per tal de poder oferir el preu més just.

Un preu just per al consumidor

L’empresa, amb més de 40 anys d'experiència, reparteix a Sant Cugat les seves taronges des de fa quinze anys per poder oferir el preu més just per a l’agricultor i per al consumidor.

Ja fa anys que mantenen el mateix preu per a les seves fruites de temporada: 1,40 euros/kg. per a les taronges de suc i per a les aranges i 2 euros/kg. per a les taronges de taula i les llimones.

Reparteixen taronges, mandarines, llimones i aranges de novembre a juny sempre amb el mateix preu.

Comandes per internet o telèfon

Les persones interessades a tenir cítrics de temporada i directament del camp de València poden fer les seves comandes a través d’aquest formulari web o del telèfon i whatsapp 651 93 30 44.

La comanda mínima és de 10 kg. en qualsevol de les varietats que cultiven.

El tracte és familiar i proper i es comprometen a canviar gratuïtament totes les taronges defectuoses.

El Xic de les Taronges torna a repartir les seves fruites a Sant Cugat amb totes les mesures de seguretat contra la COVID-19.

 
Comentaris

Destaquem