1.200 persones gaudeixen del Dia Internacional dels Museus a Sant Cugat

Sant Cugat va organitzar més d'una 10a d'activitats per celebrar el Dia Internacional dels Museus

Sant Cugat va celebrar el cap de setmana passat el Dia Internacional dels Museus, amb més d'una 10a d'activitats adaptades a la situació de la pandèmia de la Covid-19. "Estem molt contents de l'acollida que ha tingut aquesta edició del Dia Internacional dels Museus", explica al TOT Sant Cugat la tinent d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona.

Dia Internacional dels Museus a Sant Cugat. FOTO: Lali Puig

Dia Internacional dels Museus a Sant Cugat. FOTO: Lali Puig

De fet, tal com assegura Madrona, durant el cap de setmana es van comptabilitzar 1.200 visites en els museus de Sant Cugat: "La gent té ganes d'estar en contacte amb la cultura, de seguir anant als museus". Uns museus que, en l'edició d'enguany de la celebració han comptat també amb activitats, "una molt bona manera d'obrir els museus de forma diferent i trencar barreres que molta gent es posa".

De cara a l'any vinent, però, l'Ajuntament espera poder tornar a la normalitat: "Esperem que l'any que ve no s'hagi de patir per aquestes coses i que hi hagi més gent que vulgui venir".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem