17 participants en el II Concurs de Sant Jordi de l'Ateneu

Entre els participants, hi ha poemes d'autors tal com Gabriel Ferrater o Salvador Espriu, però també molts d'originals, recitats pels mateixos autors i autores.

El II Concurs de Sant Jordi de l'Ateneu, un concurs de vídeo poemes amb motiu de Sant Jordi, compta enguany amb 17 participants, igualant així la xifra de l'any passat, any en el qual es va crear el concurs. D'entre els vídeopoemes participants destaquen interpretacions d'autors coneguts, tal com Gabriel Ferrater, Maria Mercè Marçal o Salvador Espriu, però també molts d'originals, recitats pels mateixos autors i autores.

D'aquests 17 participants, un jurat, format per representants de l'Associació Gabriel Ferrater i Òmnium Cultural, triarà els tres finalistes, que s'anunciaran el dilluns 3 de maig. Posteriorment, el guanyador serà escollit pel públic.

Amb tot, el vencedor del II Concurs de Sant Jordi de l'Ateneu, que s'anunciarà el dilluns 10 de maig, guanyarà un curs gratuït a escollir d'entre els que ofereix l'Ateneu, mentre que els 3 finalistes s'emportaran un llot de llibres i un diploma.

 
 
Comentaris

Destaquem