Arriba l'exposició "Entusiasme. El repte i l'obstinació en la col·lecció del MACBA"

L'exposició estarà oberta al públic a partir de l'11 de gener, al Centre d'Art Maristany de Sant Cugat

El Centre d'Art Maristany de Sant Cugat de Vallès acollirà entre el divendres 11 de gener i el 9 de març, l'exposició "Entusiasme. El repte i l'obstinació en la col·lecció del MACBA". La mostra, a cura de David Armengol, inclou obres d'artistes com Ignasi Aballí, Vito Acconci, Maja Bajevic, Marcel Broodthaers, Anne Lise Coste, Esther Ferrer, Peter Friedl, Gordon Matta-Clark, Cildo Meireles, Younès Rahmoun, Tere Recarens, Àngels Ribé, Dieter Roth, Mireia Sallarès i Zush.

La mostra recull una vintena d’obres de la Col·lecció del Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA) que per primer cop han viatjat per vuit ciutats de la demarcació de Barcelona: Badalona, Ripollet, Vilafranca del Penedès, Martorell, Cerdanyola del Vallès, Igualada, Vilanova i la Geltrú i Sant Cugat del Vallés.

L'exposició s'inaugura el dia 11 de gener, a les 19 h, i  estarà oberta al públic de dilluns a divendres de 10 h a 13:30 h, i de 17 h fins a les 21 h. Els dissabtes també es podrà visitar d'11 h a 14 h, i de 17 h fins a les 20:30 h.

 
Comentaris

Destaquem