L'Ateneu aposta per la cultura i oferirà els seus espectacles de manera telemàtica

L'Ateneu ha creat una programació amb 3 concerts i 3 espectacles familiars per poder veure des de casa, els donatius dels quals aniran als projectes socials del centre cultural

L'Ateneu de Sant Cugat oferirà 3 concerts i 3 espectacles familiars virtualment per seguir acostant la cultura a les cases santcugatenques durant la pandèmia de la COVID-19. D'aquesta manera, el centre cultural segueix apostant per la seva programació prevista i, mitjançant diferents plataformes, retransmetre espectacles per a tots els públics.

 

Més info: Noves propostes en línia a l’Ateneu

En el cas dels concerts, sota el nom de La cambra des de casa, es podran veure a partir de TickEtic els dimecres a les 21:30h. Alidé Sans serà la primera a actuar (el dimecres 27 de maig) amb un estil molt propi, Marina Vallet i Bart Barenghi interpretaran, el dimecres 10 de juny, música de forro brasiler i finalment, el dimecres 1 de juliol, Paula Grande i Vic Moliner acostaran el rap, el trap i el jazz a les cases santcugatenques.

A més, l'entrada als concerts es farà amb un donatiu a escollir (entre 2, 5 o 10 euros), el qual anirà destinat als projectes socials de l'Ateneu: l'Espai de Lleure, que atén a persones amb trastorn mental sever, el programa de reforç escolar per nois i noies d'ESO i el d'acollida de ciutadania nouvinguda.

D'altra banda, els més petits de la casa podran gaudir i ser partícips de les propostes que aporta l'Ateneu. Olivi, la nena viatgera, un espectacle participatiu de la Cia Patawa, serà el primer dels espectacles en família, el dissabte 23 de maig a les 12 hores, mentre que el clown mediambiental Pescaplàstik actuarà el dissabte 30 de maig, també a les 12 hores. Finalment, el dissabte 6 de juny, l'Ateneu oferirà Flow a la cuina, un espectacle musical. A més, tot i la gratuïtat d'aquests espectacles, també es podran fer donatius per ajudar als programes socials de l'Ateneu.

 
 
 
Comentaris

Destaquem