La Biennal d'Art Contemporani Català tanca el seu recorregut

La mostra itinerant arrencava a Sant Cugat al mes de setembre de 2018

La XXI Biennal d'Art Contemporani Català 2018 finalitzava el passat 3 de novembre la seva itinerància per Catalunya. Ho feia amb la cloenda de la mostra a Vilanova i la Geltrú, la darrera parada de l'exposició després de començar la seva itinerància a Sant Cugat del Vallès al mes de setembre de 2018.

Durant més d'un any, la Biennal també s'ha pogut veure a Lleida, Banyoles, Tarragona i Reus, sent visitada per 3.200 persones. Una xifra que satisfà els organitzadors, ja que, com apunten, "no és gens habitual que una mostra d'art jove sigui tan visitada". Igualment, subratllen la satisfacció per "la implicació dels mitjans informatius del territori que, amb la difusió de l'esdeveniment, han creat interès del públic per aquesta mostra juvenil".

 

La Biennal d'Art Contemporani Català és una iniciativa que organitza Canals Galeria d'Art des de 1977 i que compta amb el suport principal de l'Ajuntament de Sant Cugat, i amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, a més de La Fundació Corominas, El Port de Tarragona, el Centre de Lectura de Reus i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

D'aquesta edició hi participaven 11 artistes, Guillem S. Arquer de Sant Fost de Campsentelles, Mariona Berenguer Roldán de Sant Cugat del Vallès, Irene Bou Linhares de Mataró, Adrià Gamero Casellas d'Olot, Anna Ill Albà de Vilanova i La Geltrú, Carles Llonch Molina de Lleida, Joan Pallé de Badalona, Anna Pascó Boltà de Barcelona, Yurian Quintanas de Tona, Eduardo Ruíz de Barcelona i Sebastián Ruíz Ordóñez de Montcada i Reixac.

Un cop finalitzada aquesta edició de la Biennal, ja s'està treballant en la pròxima edició, i ja s'ha obert la convocatòria per participar de la XXII Biennal d'Art Contemporani Català 2020.

 
Comentaris

Destaquem