contingut promocionat
Vitaldent LOrgan L
 

 

No et perdis les Havaneres del TOT Sant Cugat amb els grups Port Bo i els Nois de L'Eixida

La Cantada d'Havaneres del TOT és gratuïta i se celebrarà el pròxim divendres 3 de juny a la plaça de Barcelona

La Cantada d'Havaneres del TOT Sant Cugat que se celebrarà a la plaça de Barcelona de Sant Cugat després de dos anys sense poder-se fer per la pandèmia està cada cop més a prop. Una nit que s'iniciarà amb l'actuació del grup santcugatenc Els Nois de l'Eixida que serà l'encarregat d'encetar la nit marinera, i just després serà el torn del grup Port Bo, referent en el món de les havaneres. La cita, que enguany arriba a la segona edició, gratuïta i oberta a tothom, serà el divendres 3 de juny a les 22 hores, i està patrocinada per la immobiliària Organ i la clínica dental Vitaldent i comptarà amb un tast del tradicional rom cremat. Els dos grups interpretaran un ampli repertori de cançons conegudes per tot el públic, que podran animar la vetllada amb un mocador dissenyat per l'ocasió i que es regalarà a tots els assistents.

 

Cantada d'havaneres del TOT Sant Cugat. FOTO: Ale Gómez

Cantada d'havaneres del TOT Sant Cugat. FOTO: Ale Gómez

 

 

Obsequis i sortejos d'Organ i Vitaldent

A la plaça i durant la cantada, s'ubicaran els estands dels dos patrocinadors. A l'estand de Vitaldent es regalaran raspalls de dents de fusta i vanos, mentrestant, a la parada d'Organ es repartiran globus i gorres i entre tots els que s'apropin a la parada, se sortejarà un dispositiu Alexa i un sopar al restaurant Taverna Catalana.

Per acabar, el tradicional rom cremat

Rom cremat per tancar la cantada d'havaneres. FOTO: Ale Gómez

Rom cremat per tancar la cantada d'havaneres. FOTO: Ale Gómez

 

Així, i a la part final de les havaneres, un esdeveniment essencial per als amants de les havaneres, tothom qui ho vulgui podrà prendre un rom cremat, la beguda indispensable de qualsevol cantada d'havaneres. 

Qui són Port Bo

El grup va nèixer el 1966 a Calella de Palafrugell FOTO: Cedida

El grup va nèixer el 1966 a Calella de Palafrugell FOTO: Cedida

 

Aquest mític grup va néixer fa 56 anys, el 1966, al poble de Calella de Palafrugell. Des d'aleshores, tot i els canvis en els integrants, el grup no ha deixat de créixer. Durant tots aquests anys, els Port Bo han actuat arreu del món a llocs com el Palau de la Música Catalana, Tòquio, Alep i la Universitat d'Ankara (Turquia). Actualment el grup el formen Josep Nadal (tenor), Lluís Bofill (baríton, guitarra i direcció musical) i Xavi Jonama (veu baixa). 

Més sobre Els Nois de l'Eixida

Cantada d'havaneres del TOT Sant Cugat. FOTO: Ale Gómez

Els Nois de l'Eixida a la Cantada d'havaneres del TOT Sant Cugat. FOTO: Ale Gómez

 

Els Nois de l'Eixida és grup santcugatenc d'havaneres i de cançons de taverna. El grup és un habitual a la cantada d'havaneres del TOT Sant Cugat i a la Festa Major de Sant Cugat. El grup està compost per vuit membres, entre els que hi figuren a més dels cantants, els tres guitarristes, el teclista i l'acordeo

 
Comentaris

Destaquem