Els assassins en sèrie, protagonistes d'El Sant Cugat Fantàstic i el Sang Cugat

Ambdós festivals culturals es fusionen en una edició especial que estarà dedicada als assassins en sèrie i que se celebrarà als cinemes Sant Cugat al setembre

Els cinemes Sant Cugat acolliran els festivals de cinema i literatura, el Sant Cugat Fantàstic i el Sang Cugat, que enguany es fusionen en una edició especial dedicada als assassins en sèrie del 15 al 27 de setembre. Amb la fusió de tots dos festivals, s'ha buscat una temàtica que encaixés tant en les pel·lícules de terror com en les novel·les negres.

Tot i que la sisena edició del Sant Cugat Fantàstic s'havia de celebrar al maig, els organitzadors van decidir ajornar-lo per les dates de setembre, per tal de no anul·lar aquest festival, i fusionar-se amb el Sang Cugat, sempre pendents de l'evolució de la reobertura dels espais d'oci.

Amb això, Esther Madrona, tinenta d'alcaldia de Cultura, celebra les sinergies d'aquestes dues iniciatives: "Ha estat una gran sort que les dues propostes de festival puguin sumar esforços i oferir una programació més àmplia barrejant la disciplina literària amb l'audiovisual. La voluntat és poder celebrar aquesta proposta negra al mes de setembre, però sempre estarem pendents de les indicacions que ens facin arribar les autoritats sanitàries."

 

Previsió de la programació

La part cinematogràfica del Sang Cugat serà la primera amb 5 pel·lícules repartides entre els dies 15 i 24 de setembre i, entremig, els dies 18 i 19 de setembre, estaran centrats en el programa literari del Sang Cugat. Finalment, del 25 al 27 de setembre es posarà fi a l'edició amb la celebració del Sant Cugat Fantàstic.

Tot i que enguany l'oferta cinematogràfica s'ha vist reduïda per l'expansió de la pandèmia de la COVID-19, es mantindran les preestrenes al llarg dels tres dies de certamen i es podran veure més de 10 pel·lícules de gènere entre les quals hi haurà molts films inèdits al nostre país.

 
 
Comentaris

Destaquem