Un concert homenatjarà Arcadi Oliveres un any després de la seva mort

El seu fill, Albert Oliveres, presenta el disc 'Preludis d’un adeu', una fotografia sonora dels últims quinze dies de vida de l’Arcadi

Albert Oliveres presentarà un homenatge al seu pare, Arcadi Oliveres, el dimecres 6 d’abril al Claustre del Monestir de Sant Cugat, dia que es commemora un any de la seva mort. Ho farà amb el disc Preludis d’un adeu, deu peces improvisades a piano que volen esdevenir una fotografia sonora dels últims quinze dies de vida de l’Arcadi.

Amb el concert, Albert Oliveres es proposa compartir amb el públic "l’absència, la fragilitat i la muda". Ha volgut compartir els darrers dies d’un home "que estimava la vida, fins al final i amb el final". Arcadi Oliveres va morir el 6 d'abril de 2021 i la seva trajectòria va destacar per la seva defensa de la pau, la justícia social i els drets humans. És fill predilecte de Sant Cugat i va rebre la Medalla d'Or de la Generalitat.

Es faran dos passis, un a les 20:15 h obert al tothom amb reserva prèvia, i un altre a les 21:45 h reservat per a convidats de la família i de l’organització.

Aquest concert està produït per Primavera Labels, amb la direcció artística de Martí Sancliment, al costat d'un equip artístic format per l’escenògraf Roger Badia i el dissenyador d’il·luminació Jordi Berch. Compta amb la col·laboració de l’Ajuntament i el Museu de Sant Cugat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem