'Contratemps', el festival de música antiga de Sant Cugat, continua amb més activitats

El festival de música antiga de Sant Cugat s'està celebrant per primera vegada durant el cap de setmana

Sant Cugat viatja al passat amb un peu fixat al present, des del 13 de setembre, amb un nou festival de música: 'Contratemps, músiques històriques, ara!', que se celebra per primera vegada amb 5 espectacles, fins al diumenge, 15 de setembre. El festival neix amb l'objectiu de "trencar estereotips" sobre la música antiga i fer-la accessible per a tothom: "És important poder transmetre que es pot fer música antiga ara", afirma Gerard Díaz, un dels organitzadors del festival. Un festival que se celebra per primera vegada, però que vol adquirir "continuïtat" al municipi.

 

Cal destacar que la majoria de músics que hi participen resideixen a Sant Cugat: "No crec que hi hagi molts llocs on visquin tants músics de música antiga de tant nivell", afirma Díaz.

Els 4 espectacles

  • 'Mostra d'instruments barrocs' (visita guiada amb Gerard Díaz). Dissabte 14, de 10:30 h a 13:30 h i de 17 h a 20 h, a la Sala Capitular del Monestir. (Entrada lliure).
  • 'Contrast entre violí modern i barroc', amb Anna Andreu (Lutier) i Ricart Renart i Azly Kim (Violins). Dissabte 14, a les 11 h, a la Sala Capitular del Monestir (Entrades a www.contratemps.com).
  • 'Bastià i Bastiana, de W.A. Mozart', amb Ensemble Contratemps. Dissabte 14, a les 21:30 h, al Claustre del Monestir (Entrades a www.contratemps.com).
  • 'Vermut i Jam session històrica', amb cervesa artesana a càrrec de Lafem i música d'Ensemble Contratemps. Diumenge 15 al Celler Cooperatiu (Entrada lliure).
El cartell del festival

El cartell

 

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?