Ja hi ha data per a la reobertura dels Cinemes Sant Cugat

Els Cinemes Sant Cugat obriran seguint les mesures higienicosanitàries i reduiran les sessions per sala per una correcta desinfecció

Els Cinemes Sant Cugat reobren les portes, el dijous 2 de juliol, després que l'empresa Picking SPI hagi arribat a un acord amb l'Ajuntament de Sant Cugat per obrir les sales de nou, quasi 4 mesos més tard de tancar-se a causa la COVID-19. L'obertura es farà seguint totes les mesures higienicosanitàries i els protocols establerts.

D'aquesta manera, els Cinemes Sant Cugat oferiran, el dijous 2 de juliol a partir de les 19:30, una sessió especial de la pel·lícula catalana Catalunya über alles de Ramon Térmens i en finalitzar la gravació, se celebrarà un cinefòrum sobre immigració, racisme i extrema dreta, temàtiques de la pel·lícula.

D'altra banda, els Cinemes Sant Cugat tornaran a acollir les estrenes comercials cada divendres i oferiran una programació regular, no obstant això, reduiran les seves sessions per permetre la correcta desinfecció dels seus espais. 

Amb tot, els Cinemes Sant Cugat romandrà tancat els dilluns; de dimarts a dijous s'oferiran 2 sessions per cada sala i finalment, de divendres a diumenge hi haurà 3 sessions per sala.

 
 
 
Comentaris

Destaquem