Destrossat, de nou, el mural #NoVullMarxar

El mural, que reivindica el difícil accés a l'habitatge, ha estat estripat

El mural fotogràfic #NoVullMarxar, de l'artista Ramón Ferreira, ha aparegut de nou estripat, el divendres 2 de juliol, després que es tornés a col·locar durant la Festa Major a les parets del pont del carrer de Manel Farrés el 28 de juny. Tot i que encara es desconeix les causes, l'autor i l'Ajuntament han decidit deixar-lo així com a reivindicació per a aquests fets durant 10 dies més.

 

Més info: Desapareix el mural fotogràfic #NoVullMarxar i l'autor desconeix el motiu

El mural, que reivindica totes aquelles persones que, tot i voler continuar vivint a Sant Cugat, es veuen forçades a buscar altres llocs de residència econòmicament més accessibles, va ser instal·lat el dissabte 5 de juny amb la intenció que l'exposició s'allargués fins al diumenge 25 de juliol. No obstant això, 6 hores després de la seva instal·lació, els serveis de neteja de l'Ajuntament el van treure a causa "d'un error de coordinació entre els diferents departaments" tal com van assenyalar fonts municipals.

Més info: El mural #NoVullMarxar va ser retirat per l'Ajuntament per "un error de coordinació"

Ramón Ferreira, autor de l'exposició, s'ha mostrat decebut "perquè hi ha gent que no respecte a les idees dels altres i danya una obra d'art participativa". Tanmateix, l'artista es mostra content "perquè s'ha assolit l'objectiu del mural, visualitzar una problemàtica existent a Sant Cugat". Finalment, Ferreira espera que l'Ajuntament "condemni aquests fets i que no es quedi en res acte vandàlic".

 
Comentaris

Destaquem