Dissidència Sònica convoca la gravació del VI recopilatori de música de Collserola

La formació santcugatenca ha convocat als grups musicals de Sant Cugat en la que serà la sisena edició del recopilatori

El sindicat de músics de Collserola, Dissidència Sònica ha convocat la gravació del 6è recopilatori de música de Collserola. Un concert que serveix per donar a conèixer els grups musicals de la ciutat on tenen la possibilitat de gravar cançons.

 

El concert es farà el cap de setmana del 8 i 9 de maig tot i que, a causa de la pandèmia, encara sense saber on ni com, però serà en un entorn segur. La convocatòria està oberta a tots els grups que vulguin participar-hi que tinguin almenys un membre de Sant Cugat i han d'enviar un correu a dissidenciasonica@gmail.com abans del 2 de maig de 2021.

Per al membre de Dissidència Sònica, Quim Segura és una bona oportunitat perquè grups desconeguts puguin créixer: "Principalment, l'objectiu del recopilatori és que els grups l'utilitzin com a eina per donar-se a conèixer. Està contemplat com una mostra, de quan ens vam estrenar, la nostra presentació va ser amb un recopilatori de cançons de diversos grups. Al principi ho gravàvem en un estudi, però a partir de la cinquena edició vam passar a fer-ho en directe. En principi s'hauria fet un concert normal, però en la situació que estem ens haurem d'adaptar a les restriccions que hi hagi en aquell moment".

Cartell del VI recopilatori de música de Collserola. FOTO: Dissidència Sònica

Cartell del VI recopilatori de música de Collserola. FOTO: Dissidència Sònica.

 
Comentaris

Destaquem