Eduard Vallory presenta el llibre 'Aprendre', un relat "personal i íntim"

L'autor parlarà "de l'aprenentatge i la vida" amb dos convidats

El santcugatenc Eduard Vallory presentarà el nou llibre Aprendre a l'Abacus. "Un relat personal i íntim", segons els organitzadors, que es donarà a conèixer dimecres 11 de maig a les 19 h, amb la companyia de Caterina Calsamiglia, professora de recerca de l'IPEG, i Josep Lluís Serrano, exdirector de l'institut Arnau Cadell. 

Eduard Vallory i Subirà és un analista social, es defineix com a gestor del canvi, especialitzat en educació. És doctor en Ciències Polítiques i Socials, màster en Ciències Socials, diploma en Alta Direcció d'Empreses per l'IESE, i llicenciat en Filosofia i en Periodisme. Ara és president de CATESCO (abans Unescocat-Centre UNESCO de Catalunya), patró fundador del Barcelona Institute of Science and Technology (BIST) i patró de l’Institut d’Humanitats de Barcelona.

Vallory és conegut, entre altres coses, per haver liderat la iniciativa de canvi educatiu Escola Nova 21. Va ser un nen amb moltes dificultats a l’escola, on diu que va patir la "rigidesa" d’un sistema educatiu que aparta els qui no encaixen. A Aprendre l’autor parla de la seva experiència i de "la marca profunda" que deixa el fracàs escolar. També parla de com i què pot aprendre algú que, com ell, no aprèn a l’escola.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem