Les entitats de cultura popular i tradicional recorden el seu passat amb imatges

La Coordinadora d'Entremesos santcugatenca fa difusió a les xarxes socials d'imatges històriques de les entitats

La Coordinadora d'Entremesos de Cultura Popular i Tradicional Catalana de Sant Cugat del Vallès ha iniciat una campanya a les xarxes socials per recuperar la història de les diferents entitats locals mitjançant imatges. Amb l'etiqueta #OrgulldePassat, des de fa uns dies es poden veure imatges antigues de les diferents entitats santcugatenques tant a Instagram com al Twitter i Facebook de l'entitat.

Un recull de fotos "del passat recent o llunyà de les entitats de la Coordinadora", apunten, impulsat perl departament de comunicació de la Coordinadora, que busca les fotografies als diferents arxius de la ciutat, des del fons de les mateixes entitats, fins al Fons Cabanas, entre altres.

L'objectiu, un cop finalitzada la sèrie, és elaborar una mena de recull, tot i que encara s'està estudiant en quin format es presentarà.

 
Imatge de la Trobada Cultural l'any 1948 a Sant Cugat. FOTO: Cedida

Imatge de la Trobada Cultural l'any 1948 a Sant Cugat. FOTO: Cedida

Fins ara, s'han publicat, entre altres, el programa de mà del 1r Aplec del Vallès de Sardanes, de l'any 1966, la trobada cultural celebrada el 1948 a Sant Cugat, o la col·laboració de l'Esbart amb Lluís Llach l'any 1994 a Barcelona.

Podeu veure les publicacions tot seguit:

 

 

.

 
Comentaris

Destaquem