L'escola Àgora participa en la pionera Mostra Internacional de Cinema Efímer

La mostra està formada per 3 obres audiovisuals amb l'objectiu de ser consumides en directe

Alumnes de Formació Professional de l'Àgora Sant Cugat International School estan participant, entre el divendres 4 de desembre i el dissabte 19 del mateix mes, en la 1a Mostra Internacional de Cinema Efímer, un projecte cultural pioner amb l'objectiu de retransmetre nous continguts visuals en directe.

Així doncs, la mostra està formada per 3 obres, totes elles amb un eix en comú: narrar continguts audiovisuals pensats i dissenyats especialment per a un ecosistema digital i que es roden i s'interpreten, post-produeixen i visualitzen a temps real gràcies a una tecnologia en 5G.

La primera peça que va ser retransmesa en aquesta 1a Mostra Internacional de Cinema Efímer va ser La flor a la boca, una peça que es va poder visualitzar el divendres 4 de desembre i el dissabte 5 del mateix més.

Amb això, les següents projeccions seran Carolina ou a doma de um leopardo (una obra basada en l’obra de teatre d’Eva Hibernia sobre la vida de la poeta brasilera Carolina María de Jesús, que es passarà el divendres 11 i el dissabte 12) i posteriorment, la mostra finalitzarà amb El cafè del punt i a part (una obra amb fragments de La idea d'Europa de George Steiner).

Amb tot, ambdues obres es podran veure en directe (a les 20:30 hores de divendres i dissabte) a través d'una plataforma, en la qual, per 4,5 euros, l'espectador podrà viure una experiència única a temps real amb l'objectiu de poder adaptar, en un futur, noves peces audiovisuals.

 
 
Comentaris

Destaquem