La Festa Major del Monestir - Sant Francesc acaba amb "una participació massiva"

El barri Monestir - Sant Francesc celebra l'èxit de participació en la seva Festa Major

La Festa Major del Monestir - Sant Francesc de Sant Cugat ha posat fi a la seva 17a edició aquest passat diumenge 6 d'octubre. Mireia Gallego, membre de l'organització de la Festa Major, ha afirmat que "aquesta edició, igual que la de l'any passat, ha tingut una participació massiva per part dels veïns".

Enguany, les noves activitats que han conformat el programa de la Festa Major han aconseguit que la gent estigui "molt contenta" amb l'organització, tal com assegura Gallego. L'objectiu de la Xarxa era que "fos un programa obert per tothom, fent-ho més participatiu", i tal com apunta, ho han aconseguit. Malgrat tot, el temps ha sigut inestable durant el cap de setmana, però això "a la gent li ha sigut indiferent perquè la paella i la rifa van ser massives".

 

Mireia Gallego explica que des de l'organització "estan molt satisfets del resultat que ha donat i el millor és la quantitat de gent que hi ha assistit".

Ara ja estan preparant la Festa Major de l'any que ve, que afirma que "continuarà amb la mateixa idea perquè es veu que funciona, continuarà amb la mateixa dinàmica".

Les millors imatges de la Festa Major del Monestir - Sant Francesc.

 

Paella Popular als Jardins de Sant Francesc per la Festa Major. FOTO: Anna Bassa

Més informació
 
Comentaris

Destaquem