El Festival Petits Camaleons tanca edició amb rècord d'ocupació

La pròxima edició del festival de música per a nens i nenes a Sant Cugat serà els dies 3 i 4 d'octubre de 2020

El Festival Petits Camaleons ha triomfat en la seva vuitena edició a Sant Cugat del Vallès. Un fet que ho demostra, entre altres, la xifra de 8.429 assistents al festival, més que l'any passat, quan es va superar de poc els 8.000. Un festival que ha transcorregut des del concert inaugural d'Els Pets el divendres, dia 4, i fins aquest diumenge a la tarda, dia 6, sense incidents destacats, tal com afirma el director del festival, Albert Puig.

Petits Camaleons 2019. Diumenge. Foto: Adrián Gómez

En aquest sentit, Puig ha fet un balanç "súper positiu" de l'edició d'enguany del festival de música per a nens i nenes, i les seves famílies, destacant quatre aspectes clau: "ens ha respectat molt el temps; Han augmentat el nombre d'assistents; una vegada més hem superat el repte de què tot comencés a l'hora, que tot funciones i quadrés; i crec que aquest any s'han vist concerts molt especials, amb propostes molt diverses".

Destaca especialment el fet que el festival ha assolit el 95% d'ocupació, i que és el primer cop en la història del festival que el Petits Camaleons arrencava amb tots els Abonaments Premium (que inclouen els concerts al Teatre-Auditori) exhaurits. Unes xifres que han estat possibles gràcies als més de 200 professionals que han treballat per fer possible que tot funcionés, tal com ha destacat el director del Teatre-Auditori, Pep Tugues.

 

Ara ja, toca començar a treballar en la pròxima edició, que com han anunciat serà els dies 3 i 4 d'octubre de 2020, i vistes les xifres assolides, Puig ha apuntat que "la idea, i solament és una idea, és l'any vinent seguir apostant per aquest format, i a partir d'aquí, hi ha diferents plantejaments, sobretot de cara a aquí dos anys, que celebrem 10 anys del festival, i és un bon moment per plantejar-se coses".

Les propostes no s'aturaven a l'esterior dels escenaris de concerts. FOTO: Adrián Gómez

Les propostes no s'aturaven a l'esterior dels escenaris de concerts. FOTO: Adrián Gómez

Vuit edicions de Petits Camaleons

El festival arrencava el divendres, 4 d'octubre, amb el concert d'Els Pets al Teatre-Auditori. Ja dissabte, els més petits eren els protagonistes del Festival, pel qual han passat més de 40 grups, oferint més d'un centenar de concerts durant dos dies.

Més info: Els Petits Camaleons demostren la seva força en la jornada de dissabte

 

Tampoc hi ha faltat les activitats complementàries, així com tallers, propostes d'arts escèniques, i actuacions de cultura popular i tradicional, tant dissabte com diumenge.

Petits camaleons. Foto: Adrián Gómez

Pel que fa a les propostes a sobre dels diferents escenaris del festival, aquest diumenge han sonat noms com La Pegatina, Gertrudis, Miquel Puig, Miquel del Roig o Doctor Prats i oques Grasses, entre molts altres, com Lildami o Pol Cortés, per posar algun exemple.

Un festival que, un any més, ha fet les delícies de grans i petits. L'any vinent, més!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem