Joan Mier publica un llibre sobre els seus pensaments i reflexions durant el confinament

El santcugatenc Joan Mier publica 'Cinquanta diaris de confinament, i una carta inesperada'

El santcugatenc Joan Mier ha publicat un llibre sobre els seus pensaments i reflexions durant l'època del confinament, titulat Cinquanta diaris de confinament, i una carta inesperada. Un llibre a través el qual vol transmetre "un estat canviant en un escenari inusual. De vegades trist, de vegades alegre i, inclús melancòlic".

 

El llibre

Les condicions excepcionals de l'avanç de la pandèmia i de el període de confinament que hem viscut a la primera meitat de l'any 2020 han ofert un panorama que convidava a l'observació, la fluïdesa de reflexions i l'acompanyament de la inspiració en la música i la literatura.

Així mateix, la sensibilitat per les absències que s'han anat produint, no per previstes menys doloroses, ha estat un motiu més per poder reflectir, en aquesta conjuntura especial, l'estat anímic de l'irremeiable i el pes de la memòria.

Tot i el títol, no es tracta pròpiament d'un recull de diaris íntims, encara que tota literatura pugui deixar escapar algun traç d'allò personal. Són brots de la consciència i relats del que sentit entre les parets de el dia a dia assenyalats en el calendari; un pessigolleig plasmat en paper, tal qual ha sortit del llapis.

 
Comentaris

Destaquem