Josep Martínez i Víctor Otero , guanyadors del Premi Literari de Valldoreix

La Junta de Veïns de l'EMD de Valldoreix ha donat a conéixer els guanyadors del 18è Premi Literari de Valldoreix

Josep Martínez i Víctor Otero, han guanyat el 18è Premi Literari de Valldoreix, en la categoria adult i en la categoria juvenil (14 - 17 anys), respectivament. Ambdues rebran una retribució de 2.000 euros i l'obra es publicarà en format imprès.

 

El resultat de la 18a edició del certamen s'ha donat a conèixer en la Junta de Veïns de l'EMD del mes de novembre, on la vocal de Cultura, Susana Herrada, ha explicat que hi ha hagut 50 participants de la categoria 'adults, i 2 participants de la categoria 'juvenil'.

L'opinió del jurat

Dos membres del jurat, Andrés Erenhaus i Mariona Masferrer han participat en la : "Cada any trobes coses que et sorprenen, relats que estan molt bé". Un jurat que assegura que "el nivell d'escriptura d'aquest any ha estat molt alt", tot i reconèixer que enguany la temàtica no ha estat molt diferenciadora. "Ens va costar molt decidir els guanyadors", han apuntat.

Cal destacar que, pel jurat, "és una pena" que només hi hagi hagut dos participants en la categoria juvenil, i han animat a l'EMD a replantejar la qüestió.

 
Comentaris

Destaquem