La Floresta recupera una activitat del St.Q Black que es va suspendre per la pluja

Els organitzadors del St.Q Black faran l'Urban Clash al parc de les Dones de la Floresta, després que l'activitat se suspengués per la pluja ara fa unes setmanes, i la dediquen al raper Marc Serrano

La Floresta serà l'escenari, el dissabte 6 de juliol, d'una activitat del St.Q Black que es va haver de suspendre per la pluja durant el cap de setmana previst pel festival. Així, el parc de les Dones del barri acull l'Urban Clash després de cancel·lar-l'ho per pluja el passat 24 de maig.

El festival dedicarà a partir d'ara aquesta jornada al raper, grafiter i productor Marc Serrano Aka Lacra1, que havia format part d'aquesta activitat com a cantant, pintor o dins l'organització com a tècnic de so, i que va morir ara fa unes setmanes.

 

En aquesta nova data s'amplien les hores i hi ha algun canvi de cartell. Com a novetats hi haurà la formació local Bad Mp3 amb Feo1 del Gremio i el també conegut Dj florestà Dj.Rambla.

Les activitats comencen a partir de les 12 h amb un mural dedicat al desaparegut artista i la selecció a partir de les 15 h de l'organitzador Riki Undersounds. Al llarg del dia hi haurà artistes com el Noi de Tona, Sr.Chen, Lil Russia, Poor Tramit o Spxxn P entre d'altres.

 

La jornada acabarà a l'1 de la nit amb l'actuació del resident Pulmon Beatbox.

 
 
Comentaris

Destaquem