La Sala Rusiñol celebra 35 anys amb una exposició de Pilarín Bayés

Les piràmides d'Egipte, la Torra Eiffel, la muralla xinesa el pont de Besalú o el Monestir de Sant Cugat són alguns dels racons que es poden veure en les obres de Bayés

La Sala Rusiñol acull fins al 8 de juny una exposició de l'artista Pilarín Bayés sobre les meravelles del món i Catalunya. Les 7 meravelles del món antic, les noves del món, i les de Catalunya triades per la Pilarín és el nom de la mostra. Les piràmides d'Egipte, la Torra Eiffel, la muralla xinesa el pont de Besalú o el Monestir de Sant Cugat són alguns dels racons que es poden veure en les obres de Bayés. Totes elles amb el seu estil tan característic i personal, amb un to de conte infantil i amb molta gràcia i ironia.

 

L'exposició s'emmarca dins de la celebració dels 35 anys de la Sala Rusiñol, ubicada a carrer de Santiago Rusiñol. Tot i que la mostra es pot veure des del 8 d'abril, la inauguració oficial és el dijous, 13 de maig a partir de les 19 hores. Es comptarà amb la presència de la mateixa Pilarín i el crític d'art Josep Maria Cadena. L'aforament és limitat i cal fer una reserva per telèfon (936754751) o per correu electrònic.

 
Comentaris

Destaquem