Veu la llum 'El perfume mortal del eucaliptus', la nova novel·la negra d'Àngel Comas

A més, l'escriptor santcugatenc ha estat nominat als Premis Caligrama, en la categoria promesa, per la seva novel·la 'Els pertorbadors documents trobats a Sant Cugat: Autèntiques històries falses'

L'escriptor santcugatenc Àngel Comas ha publicat la seva nova novel·la, El perfume mortal del eucaliptus, una novel·la negra editada pel grup Caligramana de Penguin Random House Grupo Editorial.

La història, d'una trama complicada de violència, sexe i intriga, està ambientada al Vallès Occidental, en una ciutat imaginària, sota el nom de Montpelat, situada entre Sant Cugat, La Floresta, Valldoreix i Rubí, els personatges de la qual s'enfronten a un món tèrbol de negocis fraudulents i polítics corruptes.

Per a Àngel Comas: "És una història originada de situacions reals. Tot i que jo escric per impulsos, una vegada tinc definida la trama apareixen idees que enriqueixen la trama, tot provinent de fets reals que existeixen o han existit".

A més, el santcugatenc ha estat nominat a la IV edició dels Premis Caligrama en la categoria promesa, gràcies a la seva darrera novel·la Els pertorbadors documents trobats a Sant Cugat: Autèntiques històries falses.

Amb tot, el veredicte final s'anunciarà el dimecres 25 de novembre en uns premis que permetran la publicació de l'obra guanyadora a Caligrama amb un programa d'assessorament editorial. "Em sento content per la nominació, és una ironia que a la meva edat estigui nominat com a promesa" sentència Comas entre rialles.

 
 
Comentaris

Destaquem