Marta Ballvé porta 'Espai per al silenci' a La Galeria

L'exposició a la galeria del carrer de Sant Jordi s'inaugurarà el pròxim 15 de novembre

L'artista santcugatenca Marta Ballvé exposarà a partir del mes de novembre a La Galeria del carrer de Sant Jordi de Sant Cugat del Vallès. Així, l'artista inaugurarà la seva primera exposició individual en aquest espai, que porta per nom "Espai per al silenci".

 

Una mostra en la qual s'hi podran veure una trentena de quadres en diferents formats així com diverses escultures. Una mostra que tanca tot un seguit d'exposicions que l'artista ha dedicat al silenci ("Teixir el silenci", "Elogi al silenci", i "La forma del silenci") i que ha fet servir com a via d'estímul per obrir els ulls a realitats diverses i amb el desig de crear un diàleg entre obra i espectador.

 

Així, l'artista ha arribat a "concebre un llenguatge molt personal, esquemàtic, amb components figuratius d'arrels ètniques, presència de signes, símbols, lletres...", tal com expliquen des de la sala d'art.

La inauguració de l'exposició serà el divendres, 15 de novembre, a partir de les 19.30 hores, i es podrà visitar fins a finals de desembre en l'horari habitual de La Galeria.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem