Milloren l'equipament dels bucs d'assaig del Casal Torreblanca

S'ha dotat de nous elements tècnics millorant també l'acondicionament

L'Ajuntament de Sant Cugat ha adequant i dotat d'elements tècnics renovats els dos bucs d'assaig de gestió municipal de què disposa el Casal Torreblanca. Una actuació, amb un import de 17.905,58 euros, que arriba just abans que es doti l'equipament de nous espais per al foment de la creació i l'aprenentatge musical, com es va anunciar juntament amb la creació de la nova Sala Polivalent.

Les millores fetes en aquests equipaments permetran ampliar el nombre de grups que se'n beneficiaran. En els darrers tres anys, han estat més de 100 grups els que han utilitzat els bucs, que han estat en ús més de 1.500 hores.

Les millores que s'han fet han estat l'adequació acústica amb parets absorbents, i parets reverberants i difusores amb parets de pedra natural; terra de parquet; il·luminació leds amb 3 varietats d'usos per generar l'ambient al gust; adquisició de nou material de so; incorporació de monitors per als cantants; tamborets amb reposa peus; i senyalització lumínica i sonora de l'alarma d'incendis.

La remodelació s'ha presentat aquest 14 de març. FOTO: Artur Ribera

 
Comentaris

Destaquem