MútuaTerrassa edita un conte en el marc de la Diada de Sant Jordi

'Em vull vacunar', així es titula el conte, que ha estat el guanyador del quart concurs de relats que organitza MútuaTerrassa amb l'objectiu de despertar les vocacions científiques entre els infants

Mútua Terrassa ha editat un conte en el marc de Sant Jordi. Em vull vacunar -així es titula el conte- ha estat editat perquè ha estat el guanyador del quart concurs de relars que organitza l'entitat amb la voluntat de despertar les vocacions científiques entre els infants. En aquest cas, el relat ha estat elaborat per la Dra. Cristina Cabeza, metgessa adjunta al Servei de Medicina Intensiva de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Les il·lustracions són de l'artista terrassenc Robert Cabeza.

 

El conte

Em vull vacunar  se centra concretament en el paper que han tingut en la creació de vacunes, una de les fites més importants de la ciència per contribuir a salvar la vida de milions de persones. La Martina i la Bruna, protagonistes de la història, coneixeran meravellades aquesta realitat de la mà de la seva mare, una científica que no desaprofita cap oportunitat que li brinden les seves filles en forma de curiositat per posar en valor la feina dels metges, científics i investigadors. 

En aquest sentit, el conte pretén esdevenir una eina per normalitzar l’aproximació dels més menuts a l’àmbit científic ja que educar des de la perspectiva de la investigació genera una major capacitat analítica, promou la comprensió del món i estimula la formació de persones adaptables a un món canviant. 

Captura de pantalla 2021 04 22 a las 16.14.41
 
Comentaris

Destaquem