L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat publica un llibre il·lustrat dels seus primers 30 anys

El llibre es publica amb motiu de la diada de Sant Jordi i del 30 aniversari de la formació simfònica santcugatenca

Amb motiu de la diada de Sant Jordi d'aquest any, l'Orquestra Simfònica Sant Cugat ha publicat "La Jana, viola de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat" un llibre per a infants que il·lustra els primers 30 anys de l'entitat.

Està principalment adreçat als infants, però també a persones d'altres edats i que han gaudit de la història de la formació. Els textos i les fotografies faran reviure l'experiència de molts concerts que han viscut.

A més, un dels atractius del llibre és que incorpora nombrosos codi QR dels concerts que apareixen al llibre, que es poden tornar a gaudir.

El llibre ha estat escrit per Daniel Romaní, il·lustrat per Laura Soler, formada a l'Escola Llotja i editat per Harmony-Games, es pot adquirir a la pàgina web de l'editorial i a les principals llibreries del país.

El 1990 va néixer l'Orquestra de Cambra Sant Cugat. En aquests anys, aquesta formació simfònica ha realitzat més de 700 concerts arreu del país i ha esdevingut una de les principals orquestres de Catalunya. Des de la temporada 1996-97, l'Orquestra Simfònica Sant Cugat compta amb un cicle estable de concerts al Teatre-Auditori Sant Cugat. Dirigida per Josep Ferré, s'ha caracteritzat des dels seus inicis per l'experimentació i la recerca constant de nou repertori i diferents estils musicals: òpera, jazz simfònic, música clàssica, música contemporània, sarsuela, flamenc... i música de pel·lícules.

 
Portada de "La Jana, viola de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat". FOTO: Cedida.

Portada de "La Jana, viola de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat". FOTO: Cedida.

 

 
Comentaris

Destaquem